sselinelif Merhaba 1 aylık erkek bebeğim var. Uygun kullanışlı ergonomik kangurulardan tavsiye edeceğiniz var mı ?
Nurhiram sselinelif merhaba bizde ebebekten almıştık ve hiç kullanmadık isterseniz size satabilirim uygun bir fiyata
sselinelif Eylul-aynur gündüzleri yürüyüş yaparken bebek arabası yerine kanguruya koymak istiyorum araba çok zor geliyor
Deletedmom896 morsevenfilolog valla bravo yeni doğan aparatı olmasına rağmen biz kullanamadık içine gömülüyor hala solomombaby var 2aylık benim de kızım☺️
morsevenfilolog Deletedmom896 benimki de öyleydi. 😀 Ben çözümü şöyle yaparak buldum; aparatın enseye denk gelen kısmı var ya? Onu aparatın altına gelecek şekilde katladım. Alt dümdüz oldu. Kızım da bunalmamış oldu. 😊
sselinelif Deletedmom896 yürüyüş yaparken kullanmayı düşünüyorum. Yenidoğanlara uygun olanını boşa yapmıyorlardır herhalde 🤷♀️😂 Allah bağışlasın bu arada ☺️
Oznur-123_ Suracıkta bekleyeyım solomombaby yi çok kişi bana tavsıye etti ama yınede karar veremedım bnde 3 aylık olunca baslamayı dusunuyorum suan arastırıyorum bebegım 2 ay 1günlük daha
sselinelif Oznur-123_ Allah bağışlasın :) bende tereddütteyim ama bir yandan da büyük rahatlık olur diye düşünüyorum eğer ki bebeğim için sorun olmazsa tabi
Yigitkubraa sselinelif mamadush aldm ve bir kere kullamdim cok asiri rahat fakat bebegim cok hareketli oldugu icin icinde skldi bebek arabasinda daha mutlu .bende daha kullanmadm . Kesinlikle agri yapmiyor cok kaliteli
Srnerklnc sselinelif merhaba bende baby2go kanguru var cok temiz isterseniz uygun fiyata yardımcı olurum
Srnerklnc sselinelif Baby 2 Go Kanguru 8214 Yeşil Özellikleri Terletmeyen özel kumaş. Ergonomik tasarım. Kolay silinebilir kumaş. Özel tasarlanmış yastıklı oturma yeri. Emniyetli toksa sistemi. Ayarlanabilir omuz askıları. Taşmada ayarlanabilir sarma şeridi. 3,6 kg - 15 kg. arasında taşıma imkanı https://www.welcomebaby.com.tr/baby2go-baby2go-kanguru-8214-56600?gclid=Cj0KCQjwoPL2BRDxARIsAEMm9y_bRKrW8Nebq0BEPAuSko_rJYISaNG_9r9UanBRnEbZzICAauVoKHMaAlk2EALw_wcB
Bir-anne sselinelif borooshbaby kesinlikle bebekle bir büyüyo küçülüyor kullanımı çok rahat Yenidoğan’daki itibaren aparatsız kullanımı mevcut