Bircan12 Kızlar aşırı derecede korkuyor herseyden aniden. Biraz önce gülerek oynadığı şeye bakıp korkup aglıyor. Aşırı derecede korkak bi bebek herseyden korkuyor. Hep dua okuyorum ama ne yapmam lazım. Dün korktuğunu farketmedigim biseyi eline verdim ve aşırı derecede titredi ağladı korktu. O zamandan beri daha hassaslaştı. Herseyden korkuyor ne yapıcam bilmiyorum. Hep böyleydi dünden sonra daha da arttı.
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Bircan12 bir hoca varsa yakınınızda okutun şifa olsun. Ev ortamınız nasıl sessiz i genelde yada tek ikiniz misiniz. Böyle olmasına sebep ne olabilir acaba bilemedim 🤔
Tubina Bircan12 benim 3 aylık kızımda herşeyden korkuyor, aniden titriyor, bazen kendi elinden ayağından bile korkuyor. Bikaç kez o kucağımdayken eşime bağırmıştım ondan mı oldu anlamadım 😞
sevmeh Bircan12 biz de aynıyız elektrik süpürgesi, yüksek araba sesleri, koli bandı sesi vs Yüksek olan bütün seslerden korkup kulaklarını kapatıyor bazılarına ağlıyor. 8 aylığız akıllandıkça geçer diye umut ediyorum 🙏 yoksa doktora götüreceğim 🤷♀️
Karbeyaz89 Bircan12 canım mutfakta yanında duruyomu. Benim kızımda öyleydi ben sonrada mutfaktan kap kaçak koyarken cıkardığım seslerden korktuğunu devamında diğerlerinin geldiğini farkettim . Artık mutfakta yanıma almıyorum . Zamanla geçti gibi korkması
Bircan12 BirSevda-iki-Emanet_Sahibi yok canım annem ve ablam yanımda. Ev sessiz değil. Bende düşündün hocaya götürmeyi insallah ilk fırsatta ötürcem.
Halil_22 Oglumda 6 ayi yeni bitirdi 15 gundur oda benzer durumda elektirik supurgesini gordugun an krize giriyor birakin calistirmayi gormesi yetiyor ve cenesini titrete titrete agliyo perdeyi cekiyorum ondan bile korkuyo umarim gecici bi surectir
ozgersinada Halil_22 benimde supurgeden cok korkar aglardi sonradan duzeldi sukur gecici bunlar. benim kizimda cok korkar herseyden ama bu sorunmudur bilmiyorum hic. cok mizmiz ayni ben :)
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Bircan12 birde aklıma şu geldi yani manevi olarak düşünüyorum ben. Evinizi sirkeye dip bucak temizleyin silin yani. Sirke her derde devadır. Bir huzursuzluk VS birsey olursa been öyle yapıyorum. Bakara suresi okuyun evde birde bebeginize nazar da değiyor olabilir. Başka olarak aklıma birsey gelmiyor 🤷♀️Rabbim esirgesin
Halil_22 ozgersinada evi pislik goturuyor 😂sevdirmiye calisayim dedim mumkun olmadi nasil alisti sizin bıdık😊
ozgersinada Halil_22 valla ben ilk yaparken bacaklarima sariliyodu aglamaktan bi hal kucagima alip yapiyodum artik belim agriya agriya zamanla alisiyolar ya simdi 2 defadir yapiyorum supurge yanindan geciyo gidiyo baxen dugmesine basip kapatiyo oyun yapiyp falan derken alisti. zamanla gecer diye dusunuyorum
Bircan12 BirSevda-iki-Emanet_Sahibi haklısın canım valla olabilir denemekte fayda var. Çok teşekkür ederim.
Bircan12 Karbeyaz89 yok canım ben suan annemlerdeyim mutfak işleri annemde ben kızımla salondayım gün içinde genelde
BalDoruk Bircan12 canım benim cocugum da 6 aylık. Ani seslerden korkuyor. Normal bence. Yani genellikle bişeye odaklandıysa daldıysa bi ses çıktın hemen sıçrıyo. Eger uyumak üzereyse ağlıyor sese