Hffipydasouti Kızlar bebeğim daha 3 aylık ama durmadan ağzının suyu akıyo ve elleri hep ağzında,acaba diş çıkarma belirtisi olabilir mi.daha çok erken değil mi yaa.var mı öyle bebekleri erken diş çıkaranlar
Hll20 Hffipydasouti 3 aylkken basldi canm bizimde salyalarmz. 15nde kehribar kolyesi siparisi verecegim. Alan arkadasm cok memnun bakalm.
Sakvarelo Hffipydasouti 2. Aydan bu yana salyaları artarak devam ediyor 5 buçuk aylığız canım.🤷🏼♀️ Henüz ne diş, ne şişlik var. Sürekli eli ağzında yalnız
Deletedmom245 Hffipydasouti salyalarımız 3 aylıkken başladı 7 aylık olacağız hala aynı ve diş çıkarmak üzereyiz. Ellerini keşfettikten sonra sürekli ağızlarında olduğu için salyaları akıyor.
ilgin6 Hffipydasouti bizimde 3 ayliktan başlamıştı. Salyanın sadece diş belirtisi olduğunu düşünmüyorum çünkü 6 ay 10 Günlükken çıktı dişi.
Birkoalaanasi Tükürük bezleri ile alakalı diye bir yazı okumuştum. Erken diş çıkaranlar var, kabul. Ancak henüz diş yerleri beliriyor. Diş öyle kolay birşey değil çıksın hemen 🥀
Burcueren52 Benimde aynı sırılsıklam oluyor önü hep ellerinde sürekli ağzında yiğenim 3 buçuk aylıkken çıkarmış bakalım biz napacagız 🤧
menis_21 Hffipydasouti Bizimde başladı o dönemlerde yutmaya da zorlanıyordu oldukça dis çıkaran da vardır belki ama pek sanmıyorum 7 ay 17 gunluguz bugün daha çıkan bisey yok ağız suları tam gaz devam …..😁