Zeynep1453 Htcgl evimiz sıcak şapka hocnkullanmiyorum mesele 1 hafta filan kullanmışımdır sadece banyo yaptırınca takiyom birazcık. Eldivende 1 ay . 1 aydan sonra ellerini keşfetmesi için açılması gerekmiş ben açtım ama arada soğuyunca az az takıyorum
Nadiye Htcgl ben şapka doğduğundan beri hiç takmadım diyebilirim. Eldivenide yeni bıraktık şuan 2 aylık
ikikizannesi Htcgl ilk 1 hafta fln kullandim evim sicak kafasinda durmuyor ztn eldivende hijyenik gelmiyor ellerini yikiyorum surekli suan kesfetme cabasinda 1 aylik
Htcgl Nadiye Zeynep1453 Ozgecan3 Resmiye Nadiye Kızlar 2 aylığız eldiveni çıkardık 1 haftadır ama elleri buz gibi diye annemler sürekli eldiven giydirmek istiyor. Sizin eller de soğuk mu? 😂🌸
Resmiye bizde şapkayı 1 maksimum 2 hafta kullandık. Eldivenide 1 ay. Artık kullanmıyoruz daha rahat ediyorlar. Doktorumuz ve ebemiz kullanmayın demişti.
Htcgl Eldiveni ben de takmak istemiyorum ama ellerini daha kontrol edemiyor. Gözüne falan sokuyor. Yakında bırakırız biz de. 40 günlüğüz şükür.