Serpil2019 Kimden duysam caya ekmek ufatıp yedirmek kilo aldırıyor diyorlar ve bazıları cay değil sıcak suyla ekmek ufatıyor yapan var mı öyle mi cidden 😂
ilknurgoksu Serpil2019 daha o döneme gelmedik ama cicibebeyi vereni çok duymuştum bu da bir farklı versiyonu herhalde 🤷🏻♀️
Mom10 Serpil2019 Yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum.Çay kansızlığa sebep oluyorken ve nikotin barındırıyorken kendim bile dikkat ediyorsam kızıma asla içirmem.Yapanlar vardır tabi tercih meselesi fakat ben doğru bulmuyorum.
BesteArya Serpil2019 2 yasina girecek kızım var. Ekmek vermedim henuz dogru düzgün Çay da .. Ilk kez duyuyorum bunu kilo aliyorsa bile kof kiloyu napim ben maksat karin doyurup kilo aldirmak olmamali besleyici özelliği neymis ki cayin ekmegin
Rzgr Serpil2019 ben kucukken hatirliyorum 5 yada 6 yaslarinda annem bize cayin icine ekmek peynir ve bal koyup karistirip kahvaltida veriyordu. Daha öncesinde vermemis. Ama tadini hala hatirliyorum cok guzeldi. Ben 15 aylik ogluma hic cay vermedim ve vermeyi de düsunmuyorum.
EsraAydn Ben kendi yemediğim bir şeyi çocuğuma vermem şahsen . Tadı güzel olsa biz yerdik öyle değil mi 😊
papatya-annesi Başlığı görünce şaşırdım açıkçası biraz önce 7 aylık bebeği olan bir arkadaşım çaya ekmek doğrayıp verdiğini soyledi çok şaşırdım yapmayacağımi söyledim gerçekten yapan var mı ve çok erken değil mi çay için 7 aylık bir bebege ?
Deletedmom381 Serpil2019 çay faydalı degil, ekmeğin de besleyici bir özelliği yok üstüne üstün sindirimi zorlaştırdığı icin bebeklerde kullanımı da uygun degil. Külli zarar ☺️
1mom1baby Serpil2019 2 yaşında bitki çayı hariç çay vermedim uzun sürede vermeyi düşünmüyorum ekmegide yemekle beraber yiyor
Batimoms Serpil2019 cocugun midesine beton atmaktan farksiz. Ekmek cay nedir. Kansizlik yapar cay ayrica. Ekmegin ne faydasi var m. Dunyada bir tek bizim ulkemizde populer bu kadar. Benim oglumda zayif ama bu yontemlere hic girmiyorum.
Naz_N Serpil2019 kilonun iyi bir şey olduğunu düşünüyorum, bu şekilde alınan kilonun zaten bir hayrının olacağını da düşünmüyorum😏