Akademisyenanne Kizlar selam, bebegim 5 ay 5 gunluk. Bu ara kucakta durmuyor. Yere inmek istiyor. Yere koyuyorum. Henuz oturamadigi icin yerde de duramiyor. Neden boyle davraniyor? Ne onerirsiniz?
Annesirintugceuzun Akademisyenanne Yere battaniye falan serip koyun. Döne döne dolaşsın. Normal bu durum. 👌😅
Zk95 Akademisyenanne 5 ay 20 günlük yere battaniye attım boydan boya yuvarlanıp geri emekliyo köprü yapıp kendini yere atıyo takılıyo kafasına göre😂
demirboy Akademisyenanne benimki de öyle kendini bir şeylere doğru atıyor ama oturamıyor da oturtsam öne eğilip ayaklarına dokunuyor 😂 ama yerde de durmuyor yere koyduğım zaman kucak istiyor🤦♀️ Yatmayı hiç sevmiyor 🙄
Peri_ss Akademisyenanne benjm bebegim 2 aylik yere battaniye seriyorum dönüyo cirpinarak hemde cok hareketli kucagimdan hep kendini atmak istiyo
Akademisyenanne Annesirintugceuzun emekleyemiyor, desteksiz oturamiyor🤷🏻♀️ Battaniye serip koyuyorum. Yuz ustu birakiyorum bazen. Kalksin debelensin diye yok basini kaldirip annnneee annneee diye bagriniyor🤦🏻♀️
Annesirintugceuzun Akademisyenanne O zamanlarını aşırı özlüyorum ama. Keyfini çıkarın. Benim kızım 18 aylık şu an 🥰🥰 her zamanı ayrı güzel ❤️
Akademisyenanne Peri_ss yarin tekrar yere koyup bakacagim. Belki de biraz zaman vermem gerek. Dusecek, donemeyecek korkusuyla hemen kucagima aliyorum🤦🏻♀️