sadis-almina Merhabalar 🙋🏻Ek gıdaya geçtim bebeğimle kafam çok karıştı şunu sormak istiyorum. Bebeğim 6 bucuk aylık BLW yöntemi diye bişey var ek gıdada bunu uygulamalımıyım sakıncalımı uygulayan var mı 🤗🤗🤗
MerveNurT sadis-almina 7 aydan sonra öneriyokar ilk ay tadım olduğu için az az verilir 3 gün kuralı uygulanır alerjisi olup olmadığı öğrenilir anneysen.com diye bir site var orda herşey yazıyor istersen gir bak ben ordan bakıp uyguluyorum ☺️ Aklında soru işareti kalmaz herşey yazıyor açıklamalı
Denizanne sadis-almina 7 veya 8. Aydan sonra öneriliyor canım uzuncana bi araştır istersen. Ben 8. Ayda başladım gayet te kendisi yiyebiliyor şuanda 11 aylık.
Ayaz29 sadis-almina kendine ve bebeğine güveniyorsan yap. Ben kendime güvenmiyorum ufak bınöksürükte telaş yaparım diye denemedim. Ama ilk hafta püre verdim sonra yavaş yavaş taneli bıraktım yavaş tavaş alışsın. 7 8 gibi geçerim heralde blw ye
Mnli sadis-almina blw ile başladım ben tam 6 aylıkken şimdi 7 aylık yoğurt ve çorba dışında her şeyi kendi yiyor bebeğine ve kendine güveniyorsan deneyebilirsin bence