Newmommy Merhaba kızlar 20 lik diş ağrım ve apsem var antibiyotik kullanmaya başladım ama geçmiyor ağrı kesici parol da fayda etmiyor kafamı duvarlara vurucam gerçekten apse bitmeden bişey yapamam dedi doktor ağzımı açamıyorum var mı bir çare bilen 😭😭😭😭
EsofmanliSevketHoca Newmommy Bir diş sarımsağı ağrıyan bölgeye koy iki dişin arasında ez bi süre tutmaya çalış orda hatta üstüne doğru yatsan daha iyi olur geçen hafta tutam tutam saçımı yoldum adeta ağrıdan
Blackwoman Newmommy karanfil yağı 🌸 Cok az pamuğa dök o bölgede dursun yanağına gelmesin yakar. Lokal anestezi gibi bir şey
MerveNurT Newmommy karanfil direk etki ediyor bir kaç saat olsada güzel uyuşturuyo ☺️ Benimde köpek dişimin yanındaki diş kırılmış birazcık çatlamış yani bende kaç haftadır onun acısını çekiyorum allahtan dişçiler açıldıda gidicem bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan 😳
Rzlgln Newmommy bende de 20 lik diş var ama gömülü çıkmadı cerrahi işlem olması gerekiyor korkumdan gidemiyorum ara ara ağrıyor ağzımı açamıyorum açarken ağrıyor damağımın en arka kısmı apse dediğiniz şey nasıl oluyor hiç yaşamadım ?
EsofmanliSevketHoca Newmommy Sen iyice tut o bölgede arada ez dişlerinle zaten uyuşrturuyo bir süre sonra iyi bilirim sarımsak kurtarıcam oldu hem doğal antibiyotik
Newmommy MerveNurT ya çok kötü bir ağrı gerçekten çocuğumu göremedim ağrıdan bugün neredeyse allah çektirmesin kimseye ☹️
MerveNurT Newmommy aminn evet yaa hiç çekilir gibi yanı yok bende oğlumla pek ilgilenemiyodum ara ara gidip geliyor ağrı 🤦🏻♀️
Newmommy Rzlgln benimde öyle 20 lik dişim gömülü ara ara ağrıyordu oradaki diş etinde nokta kadar beyazlık vardı ağrı başlayınca doktoruma yazdım apse dedi geçmeden bişey yapamam dedi largopen aldırdı 🙁
Mahidenur1611 Tatlım bende bir ay önce yaşadım augmentin iyi geldi bana tavsiye ederim ayrıca emzirirken ve hamileykende kullandim
Evrem24 Newmommy zeytini ikiye böl arasına koy ve biraz baskı uygula dişlerini sıkıp öyle beklet yarım saat falan sürekli tekrarla dolaba koyunca soguk Soguk daha da iyi geliyor bizzat denedim
Mahidenur1611 Ayrıca Samirsak tuz ve sirkeyi antibiyotik kullaniyorken kullanma dış etlerin aşınıyor ve daha çok iltihap oluyor
Newmommy Yamur doktorum antibiyotik bitmeden gelme dedi acile gitmiyorum sadece ağrım çok ama kayınvalidem acile gidelim dedi kabul etmedim kalabalıktır diye ☹️