Ali128 Meme küçültme ameliyato olmak istiyorum ama çok korkuyorum şuan emziriyorum acaba emzirme bittikten sınra olsam süt bezelerine zararı varmı ve çok acıyor çok zor diyolar aranızfa olan yada olmıuş tanıdıgı olanlar varm 😔😔ı
ErvaMuhammedAli16 Ali128 Benim arkadaşım 1 kilo birinden bir kilo diğer göğsünden aldırdı. Ve çok zor değildi Ya. Nasıl dı göğüsleri karnına kadar büyüktü. 80 beden yaptı çok ta güzel oldu valla. 1 hafta da işe başlamıştı düşün yani 🌈
2cocukluanne222 Ali128 canım ağrısı oluyo diyr duydum ama geçici bi süre bide evet süt olmama ihtimali yüksek devlet hastaneleride yapiyo sağlık sorunu olarak görülürse açıkçası görümcem yaptırmak istiyo 2021 e randevu verildi olsun bakalim sonra ben yaptırcam
Ali128 Rumeysa34 keşke küçük olsa o kadar lanet birşey ki bekarkende 85 beden takıyorduj büyük oldukları için hafif sarkıklardı ve 46-50 kilo arasındaydım hep çoo kötü duruypdu hiç birşeyi giyemiyordum dogum yapalı 3 ay oldu 53 kiloyum zayıfladım fakat göğüslerim 95 beden ve resmen göbeğimde o kadar fazla sarktılar sündüler ki psikolojim bozuldu gencim daha böyle olma çok kötü en güzeli küçük meme 😔
ErvaMuhammedAli16 Ali128 Öyle deme canım ya 😌 Kilomuz aynı birde ameliyat olursan 80 beden yaptır tam iyi olur. Ama emzirirken oluyor mu olmuyor mu hiç bir bilgim yok. Arkadaşım bekardı.
Ali128 ErvaMuhammedAli16 ne güzel bazıları nefes dahi alamıyolarmış çok zormuş bende 80 beden kadar ufak olsun istiyorum istediğimi gymel istiyorum 🥺 emzirme bittikten sonra yaptırırıö zaten oğlumun sütüne birşey olsun istemem 😊
Ali128 Thesra annem kayınvalidem de öyle diyorlardı ta ki göğüslerimi görene kadar ufalır ama sarkıklıgı çok fazla
Nurtupu Ali128 bende sordum bir plastik cerraha. 3 buçuk saat sürüyormuş ameliyat o kadar uzun söre ameliyatta kalmaktan korktum o kadar saat narkoz alıcam 🤔
Smyrnaasimrani Ali128 ben de nasıl buyutsem diyodum 49 kiloyum 70 giyiyorum hâlâ. Arkadaşım meme küçülttü ohh rahatladım diyordu.