Serapca Arkadaşlar molfix kullanıyorum 12 günlük kızım sızdırma yapıyor bez dolmamasına rağmen 2saatte bir degiştiryorum 2saati geçtimi yukarı doğru çıkıyor 🙄 bez tavsiyesi istiyorum yardımmmmmm pleaseeee..!!
Elif Serapca sleepy hem fiyatıda uygun 6 aylık ikizlerim var başta prima kullandık sonra sleepye geçtik bence fark yok sorunda yaşamadım
Cimcimelerinnnesi Serapca ilk kizimda sürekli prima kullandim . Ikinci kizimda da ilk ay prima aldim fakat fiyatlar uçunca minies e gectik. Çokta memnun kaldik . 3 numara minies icinde 50 tane var 23.99 lira ödüyoruz cok memnunum..
Twity Mericavcilar kızım da kullandım 1 numara 1 paket 2 numara 2 paket sürekli lastiklerini düzelttiğim halde sürekli sızdırdı üstü sürekli çiş oluyordu
Serapca [bilinmeyen] padler duymadım açıkçası mühendisinoglu instagramda sayfası var bebek bezleri incelemiş fakat kullanıcı yorumları farklı 🙄
Mericavcilar Serapca ben doğduğu günden beri kullanıyorum bebeğimin teni hassas olmasına rağmen hiç yapmadı. Tabiki 2 saatte bir değiştirip o bölgesini güzelce alkolsüz bir şekilde temizleyip pişik kremi sürüp öyle kapatmak gerekiyor.
Serapca Mericavcilar ben pamuklu su yapıyorum her alt değiştirmede kızarıklık filan yok şükür fakat beze bakıyorum molfixte azıcık dolmuş oluyor fakat zıbına doğru çıkıyor ıslaklık 2.cocugum ilk huggies kullandım hiç sıkıtım olmamıştı 😔
Nuredves Prima kullanıyorum premium care. Çok memnunum ama bazen sanki böyle zıbınına nemlilik geçiyor gibi hissediyorum. Molfix hiç beğenmedim pişik yaptı. Can bebe fena değildi. Stoğum bitince migrosun minies marka bezini denicem. Bölge müdürü bi arkadaşım miniesleri de primanın ürettiğini migrosun bez fabrikası olmadığını söyledi. Bir deneyeceğim.
Mericavcilar Twity gerçekten mi ya çok şaşırdım ben şu an 4 numara kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım
Twity Mericavcilar evet canım bi bebek ne kadar çiş yapabilir 45 güne kadar yetti 3 kutu..ama hep sızdırdı.oğlumda da kullanmıştım son 5 numarada falan o da çok sızdırmıştı ozaman hiç değiştirmek aklıma gelmemişti
Mericavcilar Serapca huggies de kalkmış sanırım ondan çok memnun kalan varmış ya duyuyorum. Yurtdışına çıkıp stok yapmak lazım 😬
Serapca Elif bir kaç kişi daha önerdi araştırıp bakmak istediğim bezler arasında açıkçası instagramda mühendisin oğlu da yıldız listesinde gördüm sanki 🤔
Nesoo12 Serapca migrosun kendı bezını dene canım güzel minies diye ben memnunum molfix prima bimin bezi bunları denedım memnun kalmadım ama migrosun bezi cok iyi denemelisin