bebegiminbesigicamdan Guler94 bende merak ediyorum benim bebegim bebek arabasindan nefret ediyo resmen gorunce aglamaya başliyo napicam bilmem
HYagmur Guler94 her gittiğim yere yastığı alırdım yastıkla sallandığım zamanda 😂 sonradan emerek uyumaya alıştı emzirip arabaya koyardım 😊
Aryasare Guler94 Benimki emerken uyuyo 😁 Sallayarak uyutuyosanız bebek arabasında uyur tıngır tıngır 🤷♀️
DogaLina Guler94 bebek arabasını sürünce uyuyo-du 😆 artık etrafa bakıcam diyr saniye kapatmıyo gözünü
Melekegemen Guler94 uyutamıyorum 🥰 dün mesela cıktık dışarı agladı mızladı susmadı hiç eve zor attık kendimizi :) emzirme şansım varsa bi öyle uyur
Sariiannee Guler94 Bebek arabasında sallayarak uyutuyorduk ama artık yürüyor bilmiyoeum be yapacağımızı zaten 4 aydır evdeyiz
otose_san Guler94 uykusu varsa arabasında uyuyor, hatta evde uyutmaya harcadığım vakitten daha kısa sürede uyuyor
Mom0363 Uyutamıyorum. Dışarıda ki işlerimizi, gezmelerimizi uyku saatleri dışında ayarlıyoruz. Aksi halde ortalığı ayağa kaldırır. Öyle böyle değil 😌
deletedmom247 Guler94 Benimki dışarı adım atmaz uyur neden bilmiyorum tabi bayadır çıkmıyoruz o ayrı ama en son avmye gittiğimizde eve gelene kadar uyumuştu o kadar sesin içindee☺️