Minnakbiranne Arkadaslar merhaba 1 aylık bebegım var annem yanımda gurbetteyım kırkım cıkınca gitcek ve eşim gece gunduz vardıyalı calısıyor ben gecelerı oglumun sesını duymuyorum annem kaldırıyor annem gidince napıcam bilmiyorum sizler ne yaptınız 😑
Mirayimran Minnakbiranne benimde normalde ağırdır ama her mik sesine gözümü açıyorum yada aniden hiçbişey yokken fırlıyorum alışırsınız buna
Okay06 Minnakbiranne şimdi annen olduğu için ona guveniyorsun gidince herşey düzelecek bi kaç gün zorluk cekeceksin sonrası alışacaksın annesi 2 ay yanında kalan biri olarak söylüyorum gitti ben çöküşe geçmiştim ama alıştım şükür
Gdogru Minnakbiranne davul çalsa uyanmazdım ben. Eşim çocuk olunca yandık biz, çatlasa duymazsın derdi. Kafasını sağdan sola çevirirken uyanıyorum.
Badevehande Minnakbiranne yastığı dik tutun kafanızı gömmeyin yarı uyku pozisyonunda uyumaya çalışın. Yada alarm kurun daha çok küçük çünkü
Mirayimran Minnakbiranne yok yok tek kaldığınızda duyuyorsunuz şimdi annem bana inanamıyor sen ve kalkmak hee diye 😂