mihrosum Kızlar kızım 6ayylık ek gıdaya 5. Ayda basladık. İnternette bir video gordum. Taze fasulye havuc patates zeytin yagında kavuruyor, ıcıne pırınc suda haslanıp blender. Bu sekılde yapsam sıkıntı olurmu siz nasıl verıyırsunuz
mihrosum Sevdasoylu valla benim kızım dogdugundan beri gazlı. Gazınız zaten heer turlu oldugu ıcın ben pek giremedim bir degısıklık 😁
Sblsrgnsn Sevdasoylu taze fadulye yapmıyor ben 7 aylikken verdim haslayip pure seklinde guzel yedi oglum 8 aylik olduk blwye yeni yeni geciyorum gecen gun normal kendnze yaptgmdan ayirdim onune koydum isirip isirip yedi kendiliginden
Yoan mihrosum ben yaptım canım 6 aylık oğlum bir patates,bir havuç,bir yemek kaşığı pirinç, bir kabak ve Yaklaşık 2-3 adet boyutuna göre taze fasülye haşladım biraz da zeytinyağı koydum oğlum çok severek yedi 👍
yas_emin3467 mihrosum bende taze fasulyeyi ve patatesi soğanla kavurup biraz su ekleyip pişiriyorum. Çatalla ezip veriyorum.
Sblsrgnsn mihrosum 6.ayfan İtibaren verilebilir bezelye ama tane seklinde yutabilir pure olarak verebilrisin
ayazasaf mihrosum fasulye alejik değildir ama tanelerini ayıklayın gaz yapabilir. İlk 3 gün sadece fasulyeyi suda haşlayıp ezip cerin gözlemleyin eğer döküntü ishal kabızlık vs bir sorun yaratmazsa sonra karışım yedirirsinix
HeyArnold ayazasaf benim kızım süt alerjik ve taze fasulye kızartması vucudunu, tekrar çekirdeksiz denemeyi düşünüyordum ben de.