Obsesifk Kızım 7 aylık alt dişleri çıkıyor bugün öyle denk geldi uyuturken kulağına serçe parmağımla masaj yapar gibi yaptım hemen rahatladı uykuya geçti acaba bunun dişle bir ilgilisi var mı? Bu akşam da yaptım aynı şekilde hemen uyudu 🤷🏻♀️
MasalAda Obsesifk benim kızımda 7 ay 5 günlük bizimde aynı şekilde kulaklarıyla oynuyo bende elimle temizler gibi yapıyorum rahatlıyo hafifte aateşi var geceleride bu ara ağlayarak 4 5 defa uyanıyo galiba diş sorunsalları🤷♀️
Mericavcilar Obsesifk benim bebeğimde 5.5 aylık diş çıkarıyoruz kulaklarını çekiştiriyor yüzünü yolmaya çalışıyor bunların hepsi diş çıkartma belirtmesiymiş doktorumuz öyle söylemişti
Obsesifk MasalAda kendi oynamıuor sadece ben yapınca rahatlıyor ondan anlam veremedim bizim dişler görünüyor
Obsesifk Susam evet öyle ama gün içinde kendi oynamayıp sadece uyku öncesi öyle yapıp rahatlayınca anlam veremedim 🤷🏻♀️
DidemYldrm Obsesifk kendi rahatlatıyor da olabilir canım Çınar Ege 3. Ayından beri o şekilde uyuyor ama o şekilde uyumaya başladığında salyasıda akmaya başlamıştı her uykuya geçişte ayni hareketi yapıyor
Obsesifk Mericavcilar işte benim bebeğimde bunlar yok sadece ben kulağına hafif masaj yaptığımda uykuya geçiyor
Mericavcilar Obsesifk o da onun dışa vurumudur belki her bebekte farklı olabiliyor çünkü kulağına dokunduğunuzda ağlamıyorsa hiçbir sıkıntı yok denektir gönlünüz rahat olsun