Aysnkrtr09 Griyi daha önce yaptık ama mavi yansımalı oldu net gri tutturamadık boyatan varsa fotoğraf gönderir misiniz
1mom1baby Aysnkrtr09 fotoğraf gönderemem şu an evim gri değil ama önceden oturduğum griydi güzeldi rengi yeni çağıldı bakın isterseniz
MiracAlpinveUmutunAnnesi Aysnkrtr09 Ilk kat mavi gibi durdu 2.kattan kuruduktan sonra gri oldu tam anlamıyla
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Aysnkrtr09 Evinizden bir koşe atarmısonız isimli postta evimin rengi var gri harika duruyor profilimden bulabilir bakadabilirsin🥰
Birkoalaanasi Çok fazla beyaz boyamız vardı, boyacıya götürüp katalogtan renk seçtik, istediğimiz griyi elde etmek için makinada salladı foşur foşur böyle oldu. 🐒
Birkoalaanasi MiracAlpinveUmutunAnnesi hemen hemen tonları aynı evlerimizin 🧜🏻♀️ duvar rengi kardeşliği
Aysnkrtr09 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Evet baktım ama 19 gönderi gözüküyor diğer yorumlarınıza bakamıyorum göremedim o yüzden 😊
BirVeraAnnesi35 Aysnkrtr09 resim atmayı bilmiyorum ama bende boyadım polisan marjinal gri ye çokta beğendik mevimsi olmadı😊
Aysnkrtr09 BirVeraAnnesi35 evet bizim de aklımızın bir köşesinde marjinal gri var ama emin olamadık hizliresim.com dan yükleyebilirseniz çok iyi olur aslında 🥰