Havva_yaren Merhaba arkadaşlar acil yardim istiyorum sizden bebegim 8 ay 6 günlük normalde geceleri 2 kez uyanan cocuk iki haftadir saat başı uyaniyor gündüz 3 defa uyutuyorum 1 veya 2 saat uyuyor naapmam lazim artik bende bitkin düştüm hiç halim kalmadi uykusuzluktan inun icinde endişeleniyorum.
Duygusm Havva_yaren Nasıl uyutuyorsunuz? Sallama, pışpış, emzirme gibi bir destekle mi uyumaya alışık?
Birkoalaanasi Gündüz uykularını ikiye indirip, yeni bir rutin saatler oluşturabilirsin. Gündüz tek uyku bile yetebiliyor, akşam daha erken uyutursun 🍋
Havva_yaren Ama dayanamiyorki dün iki uyku yapayim dedim gene ayni sabaha kadar gizunu kirpmadi ama deli gibi uykusu var habite gozlerini burnunu kasıyor
Havva_yaren 2balbiranne Duygusm gündüz sallayarak gece emerek uyuyo surekli uyandikcada emmek istiyor nasil ayirabilirim bilmiyorum
2balbiranne Bebekler büyüyünceye kadar çok fazla uyku rutini değiştirirler siz biraz esnek ve rahat olun uykusu bozulduysa demekki yeni bir rutin oluşturmaya çalışıyordur sizde ona ayak uydurup ona göre davranın illa uyusun diye sıkmayın gergin olursanız oda gergin olur uyuyamaz. Geceleri yorgunluktan da uykuya geçiş zor oluyor bu arada