Deletedmom200 Deletedmom245 sorma ya zaten beynim yanmış Deletedmom318 Mom987 diğer posta sinirlerim. yıprandı yorumlarınıza kahkaha attım yeminle
Mom987 Deletedmom245 Deletedmom318 Deletedmom200 Başlığın konuyla alakasızlığı ne demeli. Erkek mi acaba kullanıcı adı ayı boğan olan biri ne kadar kadın olabilir ki? 🤔
Deletedmom200 Deletedmom318 kadın saçmalıyor resmen şimdide kadın eşimden önce başkasıyla çıkmış ben ilk eşimle evlendim ilk kimle evlenirsen ömrün onla gidermis adamın karısına o. Burdaysa sayenizde bana gülecek yazmış 🙄🙄
Deletedmom245 O KAYNANA BURAYA GELSİN VE KELLOİ NE AÇIKLASIN UYKU UYUYAMAM MERAKTAN AHAHAHAHAJAJ KELLOİ NE ABİİ😒😂
Deletedmom200 Deletedmom318 ben merak ettim şaka dicek die bekliyorum ama kadın gittikçe sapıtıyor 😂😂😂
Deletedmom200 Deletedmom245 bencede 😂😂tek bildiğim keloid var oda neydi saçın veya sakalın kel kalan yerinemi diyorlardı
Havva_yaren Kello saat veya masa saati demek ingilizcede ama kelloi nedir bilmiyorum yada kaynanan neniyetle soyluyor bilmiyorum belki onkarin yörede eskilerden bir lakaptir kendisine sor Ayrica kullanici ismin ayi boğan çelişki kuramadim
Mom987 Deletedmom200 Yuva bozan kendi zaten bir de nasıl yön veriyim yazmış sen önce kendine gelen yeni kurulan yuvayı bozma sonra yön vermeye bak hayatına 😂
Deletedmom318 Mom987 Valla benim aklıma şey geldi eşine ayıya benzetiyorsa sinirlenince boğası geliyorsa yapmış olamaz mı yada hoşuna gittigi bir kelimedir