Mrymbas Merhaba yeni doğan 1 haftalık bebegim var gelen gidenden sonra çok huysuzlanıyor bol bol okuyoruz aslında yani eşim ve annem bol bol okuyorlar ama yinede çok çabuk nazar oluyor nazari önlemek için ne gibi şeyler yapabiliriz eskiler mesela iç zibinlari ters giydirirlermis onun gibi
nesee Mrymbas benimki de oyle ve öğlen misafirimiz vardı kızım hala uyanık uyumuyor huysuz sürekli ayet-el kürsü kısa sureler okuyun yapacak başka bir şey yok ben papatya çayı verdim biraz belki uyur
humaninannesi61 Yanında küçük kuranı kerim bulundurabilirsiniz. Ya da duaların yazılı olduğu bir cevşen. Ben çok çok iyi bilirim. Kızım biri gelip gidince deli gibi ağlardı. Susturmam hiç kolay olmazdı. Allahım korusun evlatlarımızı.
Mrymbas humaninannesi61 kuran-i kerim var beşiğinin başucunda aslında ama yinede huysuzlanıyor çok gelen insanlarada gelme diyemiyoruz malesef ne olacak bu böyle bilemedim
humaninannesi61 Mrymbas Bende neler denediğim halde önüne geçemedim. En azından daha büyük şeylerden kormuş oluyoruz. Neyseki büyüdü rahatladık elhamdulillah. Bol bol dua okuyun🤷🏼♀️