iki_erkekannesi31 Merve link atmayı bilmiyorum desem 😬3 boğumlu sunset havuz 147 cm diye geçiyor. Ama 3+ yaş. Aynı havuzun daha küçük ebatlarda olanlarıda var daha az fiyata. Ama benim büyük binoğlum daha var o yüzden büyük aldım
Ates_mami Merve ben ordan aldığım için o siteyi ekledim. Belki başka sitelerde vardır. Daha geçen hafta vardı. Gelir bence tekrar
midyedolmam35 Merve bende bugün oyuncakcidan aldım 102 cm içine 250 tane top koyduk oğlum yatıyor sabah kalkıp oynuyacak altan şişmeli almadık çünkü kargo 20 haziran diyor ben zaten 1 temmuzda memlekete gidicem 10 gün ici beklemek istemedik
Merve midyedolmam35 anladım hayırlı olsun 😊 Ben malesef şu süreçte oyuncakçıya gidip havuz alamam mecburen internetten alacağım
sabirsizbebek15 Merve e bebekte bulamadım ama Google a yazınca bu çıktı aynısı gibi görünüyor https://m.trendyol.com/bestway/bebek-havuzu-sisme-zemin-3-halkali-70x24-cm-p-2595953?boutiqueId=482243&merchantId=108029&gads=true&gclid=Cj0KCQjwoPL2BRDxARIsAEMm9y_z7AYv8wwYE5fUanQtJXk2m01-FPnVaRzYmQZyJZpQazDhdzjmvTwaAka9EALw_wcB
sabirsizbebek15 Merve bizim evimiz de küçük balkonumuz da kızım da küçük 1 yaşına girecek daha şu an için yeterli. Çapı150 cm vardır heralde
denizcocuk Merve ben swimava kullanıyorum. Çok çok memnunum ve miniğim bayılıyor. Ama doldur boşalt çok zaman alıyor. Çok fazla su alıyor. 2 aylıkken kullanmaya başlamıştık. Şu an 1 yaşında. Kışın bile sıcak suyu doldurup koydum içine boyun simidiyle.
Merve denizcocuk kızım minikken bebek spaya gidiyorduk devamlı. Virüs çıktı karantina derken büyüdü minnağım. Eğer küçük olsa swimava alırdım kesinlikle. Ama 10 aylık oldu artık swimava çok kullanışlı gelmiyor şuan. İstiyorum ki oyuncakları ile de oynasın. Boyun simidine bağlı kalmasın oyunu
Sevgi1 Merve n11 den kayrıklı aldım havuz tpu3 flnda var hemen geldi 3 günde güzel bnce kaydırak biraz kısa uzun olanlardan istersen daha pahalı olanlardan bak
Deletedmom268 BESTWAY Pompa Hediye - 12819, Büyük Boy Dikdörtgen Şişme havuz biz bunu aldık kopyala yaptım yanlıs olmasın diye cok memnunum büyük baya kızım cok guzel oynuyor içinde arkadaşlar
SayMyName Mss19 https://www.hepsiburada.com/bestway-sisme-tabanli-bebek-havuzu-86-cm-x-86-cm-x-25-51116-p-OUTFEY51116?magaza=Hepsiburada 😊