maaersan 11bucuk aylık bebeğim tek başına ayakta duramıyor korkuyor kendi farketmediniz sürece duruyor . Emeklemiyor . Napabilirm
imgesi maaersan 1.5 yasina kdr zamani var canim neden endiseleniosunki??? Cocuklar arasinda farkliliklar vardir. Ben 9 aylikken normal yuruomusum ama kardesim 1 yasinda yurumus sknti yapmayin sakin.olun
Hafizeaysegul maaersan benim 11 aylık oğlum var bizimkinde yürümüyor emeklemiyor. Zamanı gelince yürür bence endişe etmeyin
Fatmaasel maaersan benim ki 18 aylık halen emekliyor yürümedi cesareti yok o kadar kasıyor ki kendini tek başına bile duramiyor 12 aylıkken emeklemisti
Birkoalaanasi Biraz daha sabır edin derim, kendini hazır hissettiğinde ya emekler ya tutunur ya da yürür 🥀
Birkoalaanasi maaersan çevre baskısına şimdiye kadar çoktan alışmış olman lazım tecrübe edinmiş olman gerek 11 aydır neler neler duymuşsundur. Bir kulağından girip öbüründen çıkacak.
maaersan Evet farkındayım bu sürenin zaten benim amacım yürütmeye teşvik etmek ayakta durmaktan korkuyor mesela bu korkusunu ona yendirmek bu yüzden açtım bu postu . Yürümediği için kafama takmak değil yani . Dışardan da konuşuyorlar tembel mi bu niye yürümüyor evet herkes bişey diyor zaten ama bende düşündüm ki korkusundan yürümüyor bunu ona yendirtmeliyim Birkoalaanasi imgesi Thanim
imgesi maaersan bence o korkuyu yendirmek yerine cocuga o korkusunu unutturun. Unutturmak icinde yurutmeye calismayin. Disardan solenilen seler sizi etkilemis ama gerek yok. Kafaniza takmasaniz buraya yazmazdnz zaten gerilmenin anlami yok.
imgesi maaersan bu konu sizi germesin anlaminda soledim 😊😊 cocugunuzun olgunlasma duzeyi farkli no problem
Zhrnz maaersan benim kizimda yurutec kullanirken abisi ve kuzeni korkutmus yurumek istemiyodu ayakda bile durmuyodu sadece emekliyodu 1.5 yasinda yurudu zamani gelince yururde emeklerde konusanlara bakma sen