Yarenucar 3 buçuk aylık bebeğimde pamukçuk oluşmuş arkadaşlar küçük beyaz damakta 2 tane beyaz nokta gibi emiziremiyorum sütümü sağıp biberonla veriyorum neyden oluştu nasıl geçer kafamda bir sürü soru var aynı durumu yaşayan var mı acaba
Gamidemi Yarenucar bizde 50 günlüğüz canım dilinde var karbonatlı su ve steril bezle her sabah siliyorum doktor da karbonatla sil demişti
Kucukadamim Yarenucar bizdede oldu candipak diye bi sprey yazdı doktor. Baya bi azalttı çok şükür. Akşamda biraz karbonatlı suyla siliyorum
AryamH Yarenucar karbonatli su yapip temiz bi bezle silebilirsin bi hafta tekrarlasn gecer insalalh her bebekte olur nerdeyse
Yarenucar Annem de su ver bir kaşık her beslenmeden sonra dedi ama 6 ay dolmadığı için bir tedirgin oldum az önce sildim kıyameti kopardı geçmiş olsun sizede Gamidemi
Gamidemi Yarenucar anne sütüyle besleniyor çocuklar zaten sağıp dolaba koyunca içindeki suyu görebiliyorsun altta birikiyor canım yeterince su alıyorlar bence en güzeli doktorun dediği büyüklerimiz hep aaaa ben hep öyle büyüttüm bak sapasağlam çocuklar işte diyerek ikna etmeye çalışıyorlar . Ben oyunlarına gelmiyorum valla he ya he diyorum 😎😂