arzuerdogan23 Bebeğim 2 ay 14 günlük dün farkettimki ön tarafındaki bıngıldak çökmüş gibi ve bugünde attığını hissettim bunun sebebi ne olabilir ?
demirboy arzuerdogan23 bende o aralar fark etmiştim. Bıngıldağı içe dönüktü ve ara ara atıyordu ertesi gün dr a gittim normal olduğunu söyledi. Hatta 3 dr a da sordum hepsi ayni şeyi söyledi
Glsmebrar Zaten çökük olur o zamanla kapanıyor atması da altın da beyin var ve damar var sonuçta korkmayın oraya da dikkat edin basinc yapmayin
Canomm arzuerdogan23 Benim kızım 13 aylık daha kapanmış değil ebe 18 aya anca kapanır demişti sizinki daha çok küçük yinede bi ebenize sorun
Oscar arzuerdogan23 6 aylığız bizimde çökme oluyor susuz kaldıgı içinmiş doktor öyle söyledi bizimki hala çöküyor gece düzeliyor ana tam emdiği için
demirboy arzuerdogan23 yok canım illaki geçer ama şöyle benimkisinin bıngıldağı normal duruyordu. Sonra bir bakıyordum içeri çökmüş atıyor biraz geçiyor sonra tekrar normale dönüyorduBöyleyse korkma gayet normal bende burda sormuştum hatta. Yine de içinizde kalmasın kontrolde söyleyin dr s kontrol eder
Kkg 9 aylik hep atiyor bingildagi. Hatta buraya yazmistim. Bi arkadas bingildagi atmayan var mi gibisinden bisey yazmisti. Cokuklugu bilemem ama
Misskokulum arzuerdogan23 oğlum 8 aylık Arada çökük oluyor gayet normal hem atması hem çökmesi.sismedigi sürece sorun yok