Merhabalar ben yeni katıldım tartışmaları okuyabiliyordum ama bir türlü kaydolamıyordum neyseki dün giriş yapabildim yeni Doğum yaptım kızım 1 ay 20 günlük oldu aslında normal duğumla bebeğimi kucağıma almayı ümit ediyordum ama öyle olmadı vücudumda safra asidinden kaynaklanan kaşıntılar çıktı çok rahatsız etti.Ben dayanabilirdim ama bu kızım için çok riskliydi 37. Haftadan sonra bebeğimi hayati tehlikeye atabilecekti o yüzden doktorum bebeğimi 20 gün erken aldı sezeryanla Doğum yaptım.Aslında suni sancıyla normal doğum yapılacaktı bebeğimin başı doğum pozisyonuna gelmemişti o yüzden sezeryanla oldu ve bu beni çok kötü etkiledi.Doktorum bebeğini hemen almamız gerekiyor dediği anda beni panikatak tuttu çok stres yaptım çok korktum tansiyonum 15 e fırladı doktorum,eşim kayınvalidem ve görümcem beni sakinleştirmeye çalıştılar belki soluksuz 2 saat ağladım kendimi hazır hissetmiyordum hem bu virüsten dolayıda çok korkuyordum Rabbim yardım etti her şey yolunda gitti çok şükür ikimizde sağlıklı bi şekilde evimize geçtik