Mom0870 1000 TL civarlarında olabilir . İsofixli olduğu yerde dönebilen 36 kg’a kadar kapasitesi olan güvenli bir şey istiyorum hanımlar . Bir de aldığımda temizliğini nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara 🤦🏻♀️ Zam gelmeden alma peşindeyim
turunclardan01 Mom0870 biz dün gece huggy armor aldık carbon çelik iskelet özelliklerin hepsı var 1019 tl
imgesi Mom0870 convers airmax aldik dün fiyatida gayet uygun tavsoye ederim yerli.mali dgrlerinden farki yok isofixli bence fazla para vermeye gerek yok yani gunlerdr inceliyrz ozellik olarak yabanci markalarla ayni 649 liraya aldik
turunclardan01 Mom0870 ben uzun zamandır araştiriyorum hem testlerden gecmıs hem yatıs hem dönme hem isofix yorumlarıda cok guzel n11 den bakabilirisniz inglesina nın ürünü
turunclardan01 Mom0870 daha dün hepsiburada trendyol n11 çiçeksepetinde bile vardı suan baktım bende bulamadm
Thelefant Mom0870 kraft spin signal 360 derece dönüyor , 36 kg’a kadar 14 saatlik uzun yolda kullandık aşşırı memnun kaldık 🌸
Ebruli101 Mom0870 Kraft spin Signal aldim 😄 zam olayını duyunca 1280 e hepsi buradadan almıştım Trendyol da satıcısi e bebekti 1049 TL ye iptal ettim ordan sipariş ettim 😂 saydığınız tüm özellikler var memnun olanda çok kişi vardı burda 👍bı hafta sonra kargoya verildi henüz ulaşmadi ama bı bakın isterseniz