Nscaslan34 Melihaa ben pamuğa yağ döküyorum yagliyorum ve aguline diye gaz ilacı var onu veriyorm o zaman cikartiyo
DevranAlp Melihaa zeytin yağıyla poposunun o deliğine masaj yap İnan yapıo benimki yapmayınca ben öle yaptırıyorum işaret parmağımla orasına masaj yapıyorum uyarıyorum yapıyor yoksa çok huysuzlanıyor
IkraNur Benim kızımda 1 ay 11 günlük mama vermediğim sürece kaka yapmıyo ben akşamları bi kere veriyorum ama dün bugün hiç yapmadı ve cok huzursuz gaz probleminde var kakadan mı gazdan mı bilmiyorum biogia damlası vermişti doktor bitti o İki gündür veremdim ondan olabilir mi
IkraNur Benim kızımda 1 ay 11 günlük mama vermediğim sürece kaka yapmıyo ben akşamları bi kere veriyorum ama dün bugün hiç yapmadı ve cok huzursuz gaz probleminde var kakadan mı gazdan mı bilmiyorum biogia damlası vermişti doktor bitti o İki gündür veremdim ondan olabilir mi mama veriyorum yapmıyo ve uyku uyuyamıyor iki günden beri sancılanıyor ara ara
Denizada Melihaa uykuyla ilgili sorunları olabilir dediğim gibi bir doktora danışın mama vermeyi deneyin