Melihaa Dördüncü gün bu gün 10 güne kadar normal biliyorum ama bu gün fazla huzursuz patır patır gazlıyo ama yapamıyo birde kötü kokuyorki sormayın gitsin ne yapabilirim ?🤷♀️
Barismehtap Melihaa önce karnına zeytinyağı veya bebek yağıyla masaj yapın,sonra da bebekleri tuvalete tutarlar ya hani oturur gibi iki bacaktan,o şekilde tutup biraz gezdirin ,bizde bu işe yarıyor umarım size de yarar
tuubadem Melihaa kulak çubuğuna zeytinyağı sürün ve poposunun deliğine azıcık sokun anında fayda sağlıyacaktr çk sık yapmayın ama alışkanlk ediniolr bz faydayı öle gördük
Melihaa 10kba daha üç aylık sadece anne sütü alıyo bi kere kimyon vermiştim mahfetti çocuğumu bidaha bişey vermeye korkuyorum açıkcası
Mericavcilar Melihaa bazl anneler zeytinyağı demiş ancak kesinlikle verilmemesi gerekiyor ne vücuduna sürülmesi ne de ağızdan verilmesi. Zeytinyağı bebekler için çok asitik bir madde olarak kalıyor. 10 güne kadar dediğiniz gibi normal.
Glsm19 Aynı sıkıntıyı bizde yaşadık ve 1 ayı geçti 6. Gün doktora götürdüm 10 gün normal dedi ve gaz çok güzel çıkarıyordu karnı çok yumuşaktı keyfi yerindeydi. 10. Gün yaptı tam. Daha sonra devam etti en sonunda bal kabağı yedirdim ve biogai danlası kullanıyorum gündem2 defa yapıyor artık bazen 1 oluyor hala alışma süresinde diye sürekli birşeyler vermiyorum arada kendim yaptığım yoğurt veriyorum birde.
Denizada Öncelikle karnında şişlik yoksa be huzursuz olmuyorsa müdahale etmemeni öneririm aynı sorunu bende yaşadım bebeğim anne sütü ve mama alıyordu doktpra götürdüm mamasını değiştirdi zeytinyağı biogaia sab simpşex nurse harveys şurup herşeyi denedim hiç birine yanıt alamadım en son doktor beslenmeni düzenlicez dedi beslenmemde protein ağırlıklı tavuk balık et tüketmeye başladım daha sonra düzene girdi şuan gayet rahat kakasını yapıyor
Melihaa Denizada şişkinlik yok aslında ama çok huzursuz aslında bu hafta hep sediğiniz gibi beslendim ama dört gündür yapmadı işte🤷♀️
seldaselda28 Melihaa arkadasim kivi yedikten sonra bebeginin ertesi gün kaka yaptigini farketmisti siz de deneyin isterseniz belki işe yarar.
tuubadem Melihaa çk sokmadan yaparsanz bişi olmaz bn bi aylıktan beri yapıorm ara ara skıntısı olursa
Mericavcilar Melihaa instagram kullanıyorsanız doktorumuz Ali Fuat serpen in bu konuda videosu vardı. Uzman görüşünden dinlemeniz daha faydalı olacaktır muhakkak
Denizada Melihaa uykuyla ilgili sorunları olabilir dediğim gibi bir doktora danışın mama vermeyi deneyin