meruz merhaba, elimde lansinoh 2 li elektrikli pompa var. sorunum şu; göğüslerim dolu olmasına rağmen pompa göğsü boşaltamıyor ama elimde sıkınca süt gayet güzel fışkırarak çıkıyor. göğsüm çok sert değil ilk aylardaki gibi ama süt var ve şu aralar meme reddi yaşadığım için en kötü sağarak vermek istiyorum. elle sağmak işkence zaman yetmez🤦♀️ (göğsüm çok dolmuşsa makine zaten önsütü fazla olan memeyi boşaltıyor ) hastane tipi pompaların çekim gücü daha fazladır diye düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz ya da kullanıp memnun kaldınız mı?
Geceumut meruz kesinlikşe medela hastane tipi maci olan mükemmel hastanede kullanmıştım tamamen gögüsünüzü boşaltıyo kiralama için neten bi araştırın isterseniz
Lokma meruz medela lactina var bende. Baska marka var mi bilmiyorum. Aylık 130 liraya kiraladim. Memnunum ama bu ay geri verecegim.
ozgeya meruz medela’nın hastane tipini kiraladım,ama sadece İzmir Ankara ve İstanbul’da kiralanabiliyor.normalde lansinoh kullanıyordum,lansinoh 1 çekiyorsa medela 5 çekiyordu.