Canan2727 Kızlar bebeğim 2 ay 7günlük hep şaşı yapıyo gözlerini doktora götürdüm ama yinede içim rahat etmedi başına gelipte geçen yada suan aynı şekilde olan bebeğiniz var mı?
Canan2727 Sblsrgnsn doktorda 6.aya kadar normal dedi ama korkuyorm öyle kalacak diye cok yapıyor cünkü
Sblsrgnsn Canan2727 yok canim kalmaz merak etme benim oglum da oyleydi suan 8 ayligiz bisey kalmadi hatta 6.ayda yoktu bile oyle bisey bende korkmustum ozaman da doktor normal demisti gecti gitti zaten gorme yetisi gelistikce geciyor sasilik korkma
Sblsrgnsn Canan2727 esimin babannesi eski insanlar gokyuzune baktirin bol bol demislerdi bana ozaman balkona cikarip baktiriyordum artik onun faydasi oldu mu olmadi mi bilmiyorum inandigimdan degil de degisiklik olsun diye baktiriyodum ben de ama belki bi faydasi vardir soyleyim dedim
Sblsrgnsn Canan2727 hic takma bosuna bende cok taktim ilk aylarda hep oyle kalcak gibi geliyor ama geciyir nasil gectgini anlamazsin bile emin ol
Sblsrgnsn Canan2727 ya etkisi var mi yok mu bilmiyorum ama bi zarari da yok yani cikar 5 dk falan en azindan d vitamini alir