Minammm Kızlar bebeğimin boynu pişmiş çok kötü fito krem sürdüm başka ne yapmamı önerirsiniz pişmesini önlemek için ne yapmam gerekir
nilay35 Minammm cnm bnmde ayni sekilde gunde 2 kere ilk temizleyip snra hametan suruyorum.ve geciriyor birebir pisik kremi mavi merhem
Fatma_FLZ Minammm bizimde olmuştu bi ara her kusmasinda boynunu yıkadım Bi sabah bi akşam bepantol sürdüm 2 güne geçti Şimdi her dus sonrası pismesin diye surerim boynuna boğum yerlerine fln
Canan2727 Minammm ben pişik olmasın diye hergün pudralıyorum pişik oluncada Fitoyla hametanı mercimek büyüklüğünde elme sıkıp karıstrıp sürüyorum geciriyor anında
Canan2727 Gnnr blmiyorum bnde tecrübeli deglm ama kaynanam yap diye tutdurunca öyle yaptım tesekkür ederim canım daha dkkatli olacagm
Zk95 Minammm bizde de olmuştu her beslenmeden ve kusma dan sonra orayı temizledim ıslak kalmasındiyebide bepanthol pişik kremi den sürdüm iyi geldi ara ara banyodan sonra kol altı ve boyun altına sürüyorum hala
Kalimbanne Minammm boynuna olur mu bilemiyorum ama bebeğimin kat yerlerine hindistan cevizi yağı sürüyorum çok iyi geliyor
BerenandMom Minammm benimde oluyor doktor sudocrem önerdi kullanıyorum sürünce hemen geçiyor öncesinde de karbonatlı suyla siliyorum