Anneyimbeeen Merhaba kızlar bebekleriniz kaçta yatıp kaçta kalkıyor benim oğlum 1 yaşında akşam 9 sabah 7.30😴🤯
_tospikannesi Anneyimbeeen ne güzel canım neyinden sikayetcısın. Bende genelde 9bucukta yatırmaya çalışırım sabah 6 da Tamamen uyanır gece saat bası uyanır bazen çığlık kıyamet aglar
Rzgr Anneyimbeeen 15 aylik.oglumu bazen 8 bazen 9 bazen 10 da uyutuyorum ama dogdugundan beri 6 bucukta uyaniyor. Hic 8 de uyanmadik. Cok nadir 5 defa falan 7 bucukta uyanmistir.😔
yakupcan Anneyimbeeen gayet iyi değil mi? biz o civarlarda oluyor çoğunlukla ama değişebiliyor. bazen 3 bazen 2 bazen 1 kez uyanıp emiyor yine uyuyor, 1saat uyumadığı da oluyor. 5.5 aylık
Anneyimbeeen _tospikannesi şikayetci değilim çok şükür onun için sağlıklı bir uyku düzeni var ama insan bazen uyanmakta çok zorlanıyor🙈
Anneyimbeeen yakupcan ben zaten çocuğumun uyku düzeninden şikayetçi değilim canım öyle can sıkıntısindan sordum seninki daha küçükmüş 😊
HYagmur Anneyimbeeen 11 de yatıp 9 da kalkıyoruz ☺️ 13 ay 13 günlük kızım şu aralar dış çıkarıyor geceleri sık sık uyanınca uyanışı 10 buluyor bazen 😊
KumsaaL Anneyimbeeen 11 aylık yeni uyudu 11den aşağı uyanmaz artık zorlasam yine uyanmıyor ne güzel düzeniniz varmış sizin şikayetçi misiniz anlamadım 🤷🏻♀️
Anneyimbeeen KumsaaL hayır nazar değmesin uyku düzenini zorda olsa oturttum çok şükür öyle can sıkintısından sordum😊
Kaderrrrr Anneyimbeeen valla son zamanlarda benm oğlum gece 1-2 de yatıyor sonra bidaha öğlen 2-3 te uyanıyor 15 aylık oğlum bu arada
Kaderrrrr Anneyimbeeen yatmıyor sabah 8 buçukta uyanınca 12 de uyuyor sonra kalkıyor 5-6 gibi yarım saat uyuyor sonra yine 1 de bida uyuyor bir kaç kere 10-10 buçuk gibi yatırdım o zamanda gece 12 de uyanıyor sabaha karşı uyuyor
Asyatuba Anneyimbeeen şikayet etmeyin bence nazar değmesin keşke benim kızım da öyle uyusa 9 da yatırırım uyumaz bazen 12-1 e kadar yatakta döner oyun oynar yok yani gece sürekli uyanır . Sabah 7-8 kalkış ben bir buçuk senedir uyku ne bilmiyorum