Kızlar bununla ilgili kaç kez post açtım bunaldıkça da açmaya devam edeceğim galiba. Erkek bebeğim var 11 aylık oldu ek gıdaya geçtiğimiz süre boyunca yedirebilirsem zar zor bişeyler yediriyorm onu da ya boğazına kaçıyor ya kusuyor sadece anne sütü alıyor şimdi de üstten dört diş çıkarıyo. Dün biraz öksürdü doktora götürdüm biraz boğazı tahriş olmuş dedi doktor sonra boyuna kilosuna baktı çok zayıf olduğunu söyledi ve 200 ml şişelerdeki sulu mama varya ondan yazdı ismini hatırlamıyorum dün akşamdan beri yapmadığımız şekil kalmadı bir türlü içiremedim bu arada boyu 73 cm kilosu 7 600 falan. Zaten her gören çok zayıf diyodu haftaya gribi geçince birde tahlil yaptircam bu tür bişey başına gelen oldu mu ne tür şeyler yaptınız inanın kaç gündür canım çok sıkkın herşeyden geçtim artık bebeklere hiç bir şey olmasın onlara oluncaya kadar bize olsun . Okuyan arkadaşlar lütfen yorumsuz geçmeyin . Yakında depresyona gireceğim biliyorum bizden kötü durumda olanlar da vardır Allah şifa versin herkese buna da şükür ama insan illa can sıkıyor