MehmetAras 9 ay 18 günlük oğlum hala hiçbir sözcük kullanmıyor anne baba da dahil sizde durumlar ne anneler
MerveNurT MehmetAras çok normal her bebek aynı olmaz benimkide demiyor kendince harfler çıkarıyor ağzından biraz daha büyümeleri lazım 4 yaşına kadar konuşamaması normalmiş o yüzden illaki konuşur cümlede kurarlar ilerde bizde bian önce büyümelerini istiyoruz bizle konuşsunlar diye her şey zamanla olur inşallah 🤗 bende artık büyüyüp konuştuğu zamana gelmek istiyorum aynı ☺️
Haribo42 Bizde 9 aylığız ben aöylersem zırla bi baba diyo güyya o kadar mesela daha alkış gel gelde vs de yapmıyor
MehmetAras Haribo42 benimki alkış yapıyor çak yapyr emekliyr ayağa kalkmaya bir yerelre tutunyrm ama hece sözcük yok
DenizSerap Babababa-mamamma-mememe diyor 9 aylık olabir bazı çocuklar taklit etmek istemez biz de alkış öğretmekten bi hal olduk ısrarla yapmıyor bakıp gülüyor. Ama siz yine de bol bol konuşun ben o kadar çok konuşuyorum ki bebekliğinden beri .
MehmetAras DenizSerap bende konuşyrm daha karnımdayken kştao okumaya başladım ve hala kitap da okurum ama hece de yok
mom20 MehmetAras eeee benim oğlumda demiyor nolmuş 🤪 daha cok küçük .. ztn şuan söylese bile bir kaç ay sonra söylemeye bilir unutuyorlar henüz anlamlı bi anne baba olmadığı şçin.. siz burda 3-5 aylıkken anne diyordu baba diyordu diyenlere bakmayın. 😂
MehmetAras mom20 evet onlar sinir bozucu onlar baktğmdan değil de merak ediyrm sadece ne zaman anne baba dicek diye
Emeliss MehmetAras 10 ay 6 günlük sadece babildiyor o da yeni yeni daha küçükler acele etmeyin her bebeğin gelişimi farklı oluyor
ikizerkekannesi MehmetAras 8 ay 5 günlük ikizlerim biri anne meme emme baba diyor ama diğeri hiç bir kelime söylemiyor hece vs de yok sesler çıkarıyor sadece 2 bebek olunca aradaki farkı görebiliyorum çok cidden her bebek farklı lafı çokk doğru ☺️
Mimaranne MehmetAras böyle yazılar okuyunca gerçekten üzülüyorum..Her bebek aynı değildir ayrıca 9 ay çok erken sözcük kurması için annesi..Ben kendimi öldüreyim o zaman 13 ay 13 günlük anne de deyince ağlıyor söylemeyi geçtim 😂