Sevdaren Merhaba doktorumuz bu özel aşılardan bahsetti 3000 tl gibi fiyatı varmış 2. Aydan başlayıp 4 doz teki, diğeride 4. Ayda sadece yaptıran varmı yaptırmalımıyım
Deletedmom318 Sevdaren Ben yaptırdım doktorumuz bize bir doz nimenrix üç doz bexero önermişti 1530₺ ye falan mal oldu bize
Gzdzeynep Sevdaren menenjit aşılarının herhangi bir süresi yok siz bile kendinize yaptırabilirsiniz. A grubu olan 3 doz oluyor ikinci ayda başlarsanız. Bir yaşında da tek doza düşüyor ben a grubunu yaptırmadım bir yaşından sonra tek doz yaptırcam. B grubu da 3 dozdu yanlış hatırlamıyorsam onu da yine istediğiniz ayda başlayabilirsiniz. Biz nisanda 450 tl ye yaptırdık beksero yu.
anakraliceee @Eda_sahra_yaman evet canım dr calpol içir öyle gel demişti çocuk perişan oldu 1 buçuk gün 36 saat ateş huzursuzluk perişan olduk o gece hic uyumadı
Eda_sahra_yaman anakraliceee yaaaa 😔 geçmiş olsun canım . Tırstım şimdi 🥺 nimenrix olduk o ateş yapmadı bize ama bir daha ki ay bexero yapılacak korktum açıkçası
anakraliceee @Eda_sahra_yaman sagol canım bizim de hiç birinde olmadı ateşimiz falan ama korkma her çocuk bir değil geçen okumuştum burda birisi yazmıştı onlarda hic bir etki görülmemişti