DilaraEmrah Merhaba anneler. Rota aşısını çocuğuna kendi yapan varmıdır aramızda? Bize bakan sağlık ocağın hemşireleri yapmıyor, eşimle kendimiz vermeyi düşündük.
AreninAnnesi7301 DilaraEmrah Zaten bu sağlık ocağı hemşireleri ne işe yarıyor bilmiyorum bize söylemediler bile geçtim yapmayı biz hastanede yaptırdık ama burda kendi yapanlar da vardı
Deletedmom318 DilaraEmrah Doktorunuza yaptırın bence kusma durumu vs olabilir. Kusarsa tekrardan aşı yapılması gerekebilir. Ağızdan verilen bir aşı aslında yapılabilir ama sağlık ocaklarının yapması lazım bizimki yapıyor 🤷🏼♀️
SinemTvl DilaraEmrah rota alışı devlet kontrolünde olmadığı için ben yapamam dedi ebe sen nerede sakladın bilemem bana sit olmayan aşırı yapamam dedi Ama zor değil korkma ne aç ne tok olacak ağzının kenarından yavaşça şırıngayı sıkarsın 10 dk beslemiyorsun sonrasınd
DilaraEmrah AreninAnnesi7301 kuzenim başka semte oturuyor ordaki sağlık ocağı yaptı. Bizimkisi önceler yapıyorduk bilmem ne yaşadılar artık yapmıyorlar, ne yaşamış olabilirler rotayla🤷🏻♀️
DilaraEmrah Deletedmom318 evet, emdikten yarım saat sonra daha uygun verilmesi ve azar azar yutulmasını kontrol ederek
AreninAnnesi7301 DilaraEmrah Canı istememiş bence ben de sağlık ocağını değiştircem ne bilgi veriyorlar ne birşey sinir olmaya başladım artık canım bu arada geçmiş olsun
DuruLina2612 DilaraEmrah ben iki dozunu da kendim yaptım. Aşıyı yapacağın zamana kadar buzdolabında tutman lazım aşı gibide düşünme damla şeklinde. Yavaş yavaş ağzına sıkacaksın kusmaması lazım 😊
Naz_N DilaraEmrah nasıl yapmıyor ya🙄 hemşire de yapabileceğini söylemişti ama 3. ayda zorunlu bir aşı yok diye sağlık ocağına gitmek istemedik, aylık rutin kontrolünde doktorumuz yaptı🌸🌸
Bsecill DilaraEmrah bence şikayette bulunun bununla alakalı. Ben kendim vermeyi düşündüm virüs dönemi getirmek istemiyorum dedim ben sana kendin yap diyemem Sağlık çalışanı yapması gerekiyor dedi bana hemşirem ve bende götürdüm yaptrdım. Olmazsa doktorda yaptırın derim