Oceann Kızlar 1 hafta önce kan + mukus vardı sonraki kAkalarında yoktu bugün yine mukus ve kan sebebi nedir? Doğduğundan beri meme reddi var
Maybeoneday Oceann canım alerji muhtemelen. Süt ve yumurta alerjisi olabilir. Daha sonradan da cıkabilirmiş. Emziriyorsun değilmi?
03032014 Oceann büyük ıhtımal süt alerjısı bence yedıklerınıze dıkkat edın süt süt urunlerı tüketmemeye çalışın
Sakvarelo Oceann kaç aylık bebeğin? Genellikle kakada kan süt alerjisine işarettir, başka sebebi var mı bilmiyorum
Maybeoneday Oceann o zaman yarın süt ürünleri tüketme bi bak oluyomu kesilmezse diğer gün yumurtayı yeme. Takip et bakalım öyleyse fsrk edilir hemen. Dün ve bugün ne yediysen dene birer birer bulursun. Alerji testi yap dicem malum ortalık karısık kendin bulmaya calıs
Sakvarelo Oceann bu aylarda da çıkabilir geç bir ay değil. Yediklerine dikkat etmelisin. Zaten varsa muhtemelen doktorun diyet verir. Geçmiş olsun tekrardan, sıkma canını her şeyin çaresi var🌸
Oceann Maybeoneday zaten doğduğundan beri hiç doktora gitmedik doğru düzgün iyi bi doktora gitmek istyorum canm ilgin için teşekkürker♥️
Maybeoneday Oceann o halde daha temiz bi sonuc alırsın canım cok gecmis olsun bişeyi yoktur insallh kuzunun ❤️
Oceann Maybeoneday gittim canm hemen o sabah gaitada gizli kan pozitif çıktı ıge + spesifik ıge testi yaptrdm inek sütü ayın 11 inde çıkıcak sonuç
Maybeoneday Oceann ya cok gecmiş olsun diyet verirler bi zaman sonra o düzene alısırsın sonrada tamamen gecer. Sıkma canını baska bişey yoksa dikkat ederek üstesinden gelinebilir alerjinin 🥰
Oceann Maybeoneday çıktı canm sonuç süt alerjisi değil yarın doktora götürcez ama neden öyle oldu anlamış değilim
Maybeoneday Oceann anlık olmustur insallh. Korkma canım olabiliyo arada bir sonuclar temizse hiç sıkma canını. Duşda Su yutmuş olabilir, üşütmüş olabilr. Basit sebeplerdir eğer kan idrarda bişey yoksa 🥰