Anne-kuzusu Griwoman7 amin canım teşekkür ederim masajı nasıl yapıcağım elimlemi yoksa ılık sulu pamuklami
Griwoman7 Anne-kuzusu canım kusura bakma ben geceden geceye giriyorum buraya YouTube’da videoları var elinle yapacaksın izle ama doğru yapmaya özen göster inşallah iyi olur 😘
Mucizebebegim Anne-kuzusu kaynamış su ılıdıktan sonra pamukla silebilirsin cnm ama ihmal etme her aktiginda capagi sil ben oyle yaptım 2 gün sürdü benimkinde dahada sorun yasamadim
Deletedmom348 Anne-kuzusu yok yok silme canım. Sadece kaynamış ılımış suyla pamukla. Bir kez o da içten dışa doğru. Ve her gğn göz çukurlarına serçe parmağına masaj yapıp aşağıya doğru sıyırıyormuş gibi yap. Aynı şey bizde de var normal dedi doktor bunları yap dedi
DDERYAA Griwoman7 bnm kızım şuan 3aylık göz kanallao tıkalı diye damla verdi doktorumuz ama bi gözünde çok çapaklanma olmamasına ragmen diger gözünde daha çok çapaklanma oluyo.ve göz kenarları kızarıyo nasıl geçicek bian önce geçsin istiyorum artık
MustafaEmirAnnesi Anne-kuzusu Benim oğlumda da oluyordu sütünüzü sıkın gözüne mutlaka ve her banyoda elinizle hafiften silin. 2 aylık olduk biz ve 1 aydır yok şükür kurtulduk