Mihrimahimmmmmm Kac gundur bogazim agriyo hani sicak bisey icersin yanar ya oyle bi agri gecmedi bi turly test yaptrdm sonuc bekliyorm guzel dualarınızı eksik etmeyin insallah🤲 sorum suki yasayan anneler bogaz agrisi boyle birseymiydi?
Kuzu Mihrimahimmmmmm hayat normale döndü ama bence vaka sayisi ölen sayısı o kadar az değil ekonomi düzelsin diye böyle yapiyorlar hayat normale döndüğünden beri yakından tanıdığım iki ailede corono olduğu ortaya çıktı bugün de kardeşimin karşı komşusu çıktı ne kadar kimse ile görüşmesek de eşlerimiz ise gidiyor bı çok insanla aynı apartman kapısını aynı asansörü kullanıyoruz karşı kimsu ya çöp koymaya kapıyı açsan karşında virüs gerçekten nasıl korunacagimızı şaşırdık insallh sinuclariniz temiz çıkar
Mihrimahimmmmmm Ancak hakilisiniz kac gundur gecmeyince şüpheleniyo insan esim disarda calisiyo mecbur ne kdr dikkat etsede bi anlik oluyo hersey☹
Ancak Mihrimahimmmmmm eşler dışarıda olunca bizlerde evde hepten kafayı yiyoruz 😞acaba bulaş oldu mu diye😷inşallahh bitecek bu günler, hemen normal hayata normal bir zamanmış gibi adapte olunmazsa tabi😞
Melisamom Bende de 3-4 gündür boğaz ağrısı var ama o kadar hafif ufak bir boğaz ağrısı gibi olmuyormuş öyle diyorlar inşallah değildir
2020kuzey Maalesef ben yaşadım Boğaz ağrım yoktu grip gibi bende vücut ağrısı çoktu belim fena ağrıyordu ama son ayım diye düşünmüştüm hafif öksürük vardı aslında evet normal grip gibi ama adı kötü Doğuma girerken belli oldu zor dönemdi
Mihrimahimmmmmm Kuzu amin insallah yani resmen kacis olmuyo gercekten napicagmizi sasrdk artk normalllestrmeye calisiyolar nereye kdr kacabilecez bilmiyorm☹