Glsum_ats05 Hanımlar bebeğim henüz 20 günlük ama büyük tuvaleti çok fazla kötü kokuyor 🤦bunun herhangi birşeyle ilgisi varmı yoksa normalmi bilgisi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim😊
Asiveela Glsum_ats05 sadece kokusu mu kötü renginde yapısında bi tuhaflık var mı koyu renk ve mukuslu ise alerji belirtisi olabilir
Bebeksi Glsum_ats05 üşütmüş olabilir canım 😔sürekli kokuyorsa bile yine üşütmüş olabilir kızımdan biliyorum yeni doğdugu sıralar hep bi yeşil kaka hep bi kokulu kanlı kaka
HindistanCevizi Glsum_ats05 canim benimkinin ilk zamanlar hic kokmazdi ne zaman ek gidaya gectik aman Allahim o nasil koku😅😅😅
Mom567 Glsum_ats05 He belki mamadandır diyecektim ama anne sütü alıyorsa belki yediklerinden olabilir ekşi kokması normal ama
Glsum_ats05 Mom567 Çok fazla kokuyor ama normalde yenidoğan anne sütüyle beslenen de kokmaz diyor internette ama bilmiyorum🤦
Mom567 Glsum_ats05 ben inanmıyorum ona herkes bana kokmuyor nasıl anlıyorsun diyordu aksine ekşi kokuyor bildiğin anneyim ben anlarım diyordum susturmak için onları , ekşi kokuyordu bildiğin
B_u_k Glsum_ats05 Kokmuyor muymuş 🙄 Oğlumdan bi kakalı bez göndermek isterdim bunu diyenlere 😂 Şu an 8 aylık, ilk doğduğunda bile gaz maskesi kullanmak isterdik, ek gıdaya geçtiğimizden beri ise maske kullanmamız şart hale geldi 😂
B_u_k Glsum_ats05 Valla kaka kokar dedim hiç aklıma gelmedi sormak. Kaldı ki doktorun yanında da yapmışlığı var, bi aksilik olsa söylerdi. O sebeple üzerine düşünmemiştim bile. Kokmazmış demenize şaşırdım hatta 😄