Havva2323 bebeğim 2 ay 3 günlük beslenme için gece kendisinin uyanmasını mı beklemeliyim yoksa yine ben mi uyandırmalıyım
MetehanAlp Havva2323 ben artık uyanmasını beklıyorum kendiside 2 3 saatte uyanıyor bazen 4 saat uyuyor ama buyuduğu için yani sarılık riskini atlattığımız için uykusunu bolmuyorum ☺️
cinaralpinannesi Havva2323 2 saat aralığıyla uyandırırım onlar daha küçük. İçim rahat etmez asla 🙅 3 ay 15 günlüğüz
BabyNefesim Havva2323 uyuyan bebeği uyandırırsan ciddi uyku düzeni bozukluğu yaşarsın artık geceleri o acıktığında uyanır merak etme 40 ı çıkmış sarılık riski yok en fazla 5-6 saat uyuyabilir uzmaanlarda böyle söylüyor beslenme kadar uykuyada ihtiyacı var
Aryemus_3 Havva2323 Bizim dr artık uyandırma besine ne kadar ihtiyacı varsa uykuya da o kadar var dedi uyku duzenide bozulur kendinin uyanmasını bekle dedi zaten oğluşum da uykuyu pek sevmiyor 2-3 saatte uyanıyor
Curri Benim bebeğim de iki ay beş günlük aynı kararsızlığı ben de yaşıyordum. İki gün önce doktora gittiğimde sordum bırak uyusun 4,5 saat dedi. Ben kendi uyanmasını bekliyorum artık