Melikee16 Bebeğimin yanaklarında küçük kırmızı noktalar var 10 kuruş büyüklüğünde ne yapmam lazım geçmesi için böyle bir şey yaşayan var mı 4,5 aylık bebeğim
adasaripapatya Melikee16 Maalesef bizde de var yüzünde ve kol dirseklerinde. Iki aylıkken götürdüm doktor bebek egzaması dedi krem verdi onu sürüyorum ama kesin çözüm değil sadece azaltıyor önümüzdeki hafta yine götüreceğim bakalım bebeğim beş aylık bu arada
Mom567 Melikee16 4. Aydan sonra net çıkıyor demişti doktorumuz biz 8 ay 13 günlük olduk bizim doğduğundan beri vardı
Mom567 Melikee16 hayır canım sadece yumurta ve süt ve süt ürünlerini yemem gerektiğini paketli gıdalar tüketmemem gerektiğini söyledi doktorumuz yemedim bir süre şuan yemeye başlaıdm
Mom567 Melikee16 süt ürünleri paketli gıdalar ( peynir altı suyu olduğu için ) yumurta bize dokunuyordu o yüzden yemek yasaktı canım bir süre dene azaldığını görürsün
Mom567 Melikee16 vücudundan anne sütünden atılana kadar bebeğinin tepki vermesi normal ama Allah yardımcın olsun inşallah
Kermagah Melikee16 canım bizim mesela sadece yumurtaya alerjimiz var bence bi doktora götürüp testini yaptırt hemen sütü yoğurtu kesme yada yumurtayı kesme belki başka bişeyedir
Melikee16 Mom567 tam geçiyo gibi yine var orası ama kırmızılığı gidiyo büyük ihtimal ben artık bişey yiyiorum oda tepki veriyor kıpkırmızı oluyo
Kermagah Melikee16 bende öyleydim canım Küçücüktü önceden kızarıklar 6 ayı doldurduk yeni test yaptırdık iki gündür yavrumun yüzü yanıo resmen yanaklar alev gibi kırmızı oldu gecmıo malesef 😞
Melikee16 Mom567 dikkat ediyorum ama yine oluyo nelere de dikkat edilir pek bilmiyorum açıkçası yumurta süt bunlara biraz dikkat edilen bakalım ne olucak
adasaripapatya Melikee16 Allahım şifa versin yavrularımıza inşallah zor bir durum bizimkide sürekli tekrarlanıyor sarı su akıp duruyor