SamsonsMom Merhaba, nurse’yi nasıl kullanıyorsunuz? Oğlum 22 günlük dozunu ayarlayamıyorum galiba, faydasını görmedim damlanın, oysa ki çok övülen bir damla..****
HaticErkanMiran SamsonsMom bana da çok önerdiler aldım ama kullanamadım gaz,sorunumuz çözüldü çok şükür kendi kendine yapıyor bu arada damlanız damla gibi akmiyormu yoksa kaşık mi kulanioyrsun
Tumes SamsonsMom ben kullanmistim ise yaradi bnde ama yaninda metsilde kullandim ben nurse günde 1 yadaa 2 di galiba.. Birde ne yaparsan yap ber bebekde oluyor biogay du ya para verdim ise yaramadi 8 tl metsil ise yaramıştı. 4.5 5 aylikken bitiyor az sabret..
MetehanAlp SamsonsMom ben kullandığımda hemen etkisini goruyorum normalde sabah 20 akşam 20 damla yazıyor ama eczacı 10 damla olarak 6 saatte bir verebılırsın dedi o şekılde kullandım
SamsonsMom MetehanAlp 6 saatte biri deneyeceğim, saatleride önemliymiş aslında ama bana eczacı söylemedi öyle birşey ben okumuştum 🤔
Ada123 SamsonsMom bn damlasını kullandim 2 bucuk aylık falandı 5 damla dedi eczacı ben 5 Sabah 5 akşam fazladan verdim çünkü anca etkisini gösteriyor du dshs sonradan 3 aylikken tek seferde 15 Damla verdim sonrs damla dondu birşey oldu Zaten bir ay ömrü var onların bazen işe yarıyor du bazen de etkisini göstermiyor du tâbi bizde kuru fasulye nohut tarzı kurubaklagil yemememiz lazım aşırı etki yapıyor bebekte
Deletedmom318 SamsonsMom Benimde doktorum bunu söylemişti 🤷🏼♀️ dediği gibide oldu sadece 15 gün çektik gaz sancısı nurse harveys colex kullanmıştım tamamen kesti
MetehanAlp SamsonsMom açıkcası ben saatlere pek dikkat etmedim sancısı oldugunda verdiğimde hemen masajla bırlıkte yapmaya başlıyor siz 6 saatte bir vererek biraz daha deneyin faydasını gormezsenız metsilde iyi onu deneyebılırsınız
Ada123 SamsonsMom evet 15 mi 20 gün sonra mi ne pıhtı pıhtı oldu cok tuhaf tarih de gecik degildi anlam veremedim
Deletedmom318 SamsonsMom Benim dediğim şurup şeklinde olan enjektör gibi birşey var ona çekip veriliyor sizin kullandığınız muhtemelen damla
Deletedmom318 SamsonsMom Bilemedim 😊 her damla her bebeğe yaramıyor bizde ilk sab simplex kullandık hiç bir işe yaramamıstı 🤦🏼♀️