Miran11 Sevda6767 onun dışında bir sıkıntısı yok yüzüstü yatırınca başını kaldırıyor dönüyor elini kolunu rahat hareket ettiriyor ama ayaklarını tutmuyor hala
Zerr Miran11 Daha çok çalışmanız gerek annesi, devamlı yere yüzüstü koy. Yapılabilecek ergersizlere bakın.
Miran11 demirboy yüzüstü iken kaldırıyor kucaktaysa kısa süreliğine kaldırıyor iki elini tutup kaldırdığımda ise önce arkaya gidiyor sonra kaldırıyor
Ccansuu Miran11 kızım da 6 aylıkken öne doğru eğiliyordu başı tutamama değil de otururken dik duramamasından kaynaklanıyordur bol bol yüz üstü vakit geçirsin kısa sürede güçleniyor kasları 🎈
Miran11 Ccansuu teşekkür ederim yüzüstü iken zor tutuyorum onu sürekli ağlıyor ama umarım güçlenir en kısa zamanda
Ccansuu Miran11 evet o zamanlar pek sevmiyorlar zeka kartları falan varsa onları gösterebilirsiniz yüz üstü yatarken 🌈
Birsenkerim Miran11 arkadaşımın bebeğin de vitamin eksikliği çıkmıştı Bi doktora götürün oda oturamıyordu boynunu sürekli Bi tarafa atıyordu
Miran11 Zerr çok zorluyor beni yüzüstü yatmak istemiyorum oyuncakları gösteriyorum herşeyi deniyorum ama sevdiremedim
Deletedmom310 Miran11 benim bebeğim 4 aylık başını dik tutuyor ama nadir de olsa biraz sallanıyor doktor fark etti muayenede bu ayda tam dik tutması gerekiyor sallanmamasi lazım dedi B12 sprey başladı
Miran11 Deletedmom310 aşıya sağlık ocağına götürdüğüm zaman sordum durumu normal dedi günden güne de düzelmeye başladı ama bende b12 eksikliğine baktıracam
Miran11 Kzkmntly doktora mesaj attım 7. Aya kadar sürebilirmiş bebeklerde her çocuğun gelişimi farklı çünkü her geçen gün değişimi görüyorum ondan eskisi kdar takmıyorım