Deletedmom63 1 ay 17 günlük kızım var artık gaz sancısından ağlıyor nefesi kesiliyor emmiyor burdan eczaneden alabileceğim gaz damlası var mı acaba doktor randevu muza daha çok var? Acil yardımcı olur musunuz?
Deletedmom283 Deletedmom63 CALMOSINE Digestion Bio est un complément alimentaire d’origine naturelle et doux 👌🏽
Princesmom Deletedmom63 eczanede elbette gaz damlası vardır, gidip onların önerdiği birini alabilirsiniz
Hunilianne Deletedmom63 Fransa’da var mi bilmiyorum ama Almanya’dan https://www.turuncukasa.com/wind-salbe-n-gaz-merhemi-3447 bu kremi israrla isteyen akrabalarımız olmustur belki vardır Orada da
Deletedmom63 Deletedmom283 calmosine Digestion aldım fakat dindirmiyor sancısını yazdıklarınız farklı farklı damlalar mı
Deletedmom283 Deletedmom283 Non non içeriğini yazdım, calmosine çok etkili aslında neden işe yaramadı acaba ?
Deletedmom63 Princesmom dil bilmediğimizden birde tecrübeli kullanan Bi anneden öğrenip almak istedim
Deletedmom63 Deletedmom283 bilmiyorum ki verdikten sonra bile ağlıyor hiç susmuyor ayaklarını öne geri öne geri atıyor hızlıca gözyaşları bile geliyor 😥😥 başka kullandığınız varmıydıı acaba?
Deletedmom283 Deletedmom63 Hayır maalesef, bio mağazalarında kiraz çekirdeği torbası satılıyormuş o iyi geliyor dediler
Deletedmom283 Deletedmom63 Ne kadar veriyorsunuz ve günde kaç kere? Şurup olanı mı aldınız, tek kullanımlıktan mı?
Deletedmom63 Deletedmom283 şurup olanından aldım ne zaman böyle krize girse veriyorum 4 kere filan veya 3