cinkokarbonpil Merhaba iki aylik bebegim var. Ne yaparsam yapayim emzige alistiramadim, surekli memede uyumak istiyor yerine yatirdigimda uyanip aglamaya basliyor. Nasil emzige alistirabilirim ?
Laloba cinkokarbonpil benimde kızım 2 aylık bende buradan araştırdım herkes Avent ultra air bütün bebekler tutuyor deyince aldım şimdi gayet iyi alıştı 1 haftada
Seymayusuf cinkokarbonpil emzik buyuk kolaylik bende veriyorum sukur tutuyo ama almayan bebek almiyor malesef kanmiyo cocuklar 😊
UraSsmom cinkokarbonpil Ben avent kullanıyorum 9. gün verdim aldı hemen. Nuk da almıştım onu sakız gibi çiğniyo ağzında. Bim den Bi tane almıştım dün ilk defa verdim öğürüyo direkt 🙈
mrs_happy cinkokarbonpil 3.ayda aldı emzıgı suan 10 aylık sadece uyurken emıo emzıği. dalınca atıo agzından.her emzıgı denedık bırını aldı sadece
Dmt-01 cinkokarbonpil doğdugu günden itibaren hastanede verdik emsin diye emziği ama almadı çok uğraştım çeşit çeşit aldım damaklısı damaksızı yuvarlak uçlusu avent wee oioi hepsinden denedim yok almadı dört ay bitti pes ettim artık o emzikleride diş çıkarırken diş kaşıyıcı yerine kullanır diye düşünüyodum dört buçuk beş aylık gibiyken bigün uyurken verdim ağzına aldı çok şükür alış o alış şimdi uyurken emiyo çok şükür büyük rahatlık valla kendi istediğinde aldı yani naparsqn yap almıyo yoksa ama öyle gündüz filan hiç almaz sadece uyurken emiyor
M2019ee cinkokarbonpil benim kızım 6 aylık yeni tuttu 🤷🏻♀️ Her marka her çeşit her model aldım emin olun. Nuk kaucuk emzik tuttu dün ama sürekli emmiyor tabi diğerlerini de denedim onları hiç almıyor ama bu dediğimi biraz da olsa tutuyor