Zeynepomer96 5 aylık doğduğundan beri kendi kendine durmuyor sürekli mız mız kucak istiyor ne zaman geçer ya sizlerde böyle mi😞
Kelebek88 Zeynepomer96 hic gecmiyor guzl arkadasm hic hmde..15 aylik oglum.yuruyorda ama kucakci bizimkiside..demek ki diyorm bana ihtiyaci var ki kucak istiyor guvende hissetmiyor die dusunuyrm..ama belim ve kollarm cok agiriyor artk.
Sevgilimmm Zeynepomer96 benim bebeğim de istiyor bazen . Camdan dışarı baktiriyorum bir müddet susuyor 😂 ya da bebek arabası ile evin içinde gezdiriyorum seviyor
Zeynepomer96 Kelebek88 huyları böyle demek ki tek bakanlar için çok zor ya uysal bebekler görüyorum annesi rahat rahat oturuyor bizim ki sürekli mız mız ağlak halde 😞
Gamze_Defne Zeynepomer96 Kızım da 7 aylık ve sürekli kucak istiyor.Yapışık ikiz gibiyiz hiç ayrılmıyoruz nerdeyse 🐨♥️🥰
CankizimRavzam Zeynepomer96 bizde 5ay 5 gunluguz ayniyiz valla hic is yaptirmiyo hep kucak istiyo bide ac bu cocuk ondan durmuyo diyorlar kafayi yiyorum 🙄🙄🙄😓
Zeynepomer96 CankizimRavzam ay kimseye kulak asma aç olmadığını senden iyi bilecek değiller ağzı olan boş boş konuşuyor ben direk tersliyorum
CankizimRavzam Zeynepomer96 sabrımı zorluyorlar yakında bende açıcam ağzımı doktor tavsiyesiyle ek gıdaya zaten başladık biz daha ne bekliyorlar anlam veremiyorum çocuk bu bi tabak çorba içecek değil ya 🙄🙄
Sevgilimmm Zeynepomer96 nasıl temizliyosunuz bebek arabasını 😀 hiç dışarı çıkmamıştık araba ile dün ciktik ilk kez. Tekerleri nasıl yikiyosunuz
Busrmomthe Tam 5 aylık olduk ne gündü uykusu var nede gece tam anlamıyla uyuyo beslenmesi iyi ama sürekli mız mız çok yoruldum 😔
CankizimRavzam Zeynepomer96 artık bende öyle yapıyorum her gördüklerinde sen acmisin annen sana süt vermedi mi diyorlar ya bi tane cakicam ağızlarına en büyük hobimdir ravzanuru ac bırakmak 😓😓 ayy kuzum senide sıktım dolmuşum artık
Kubra_2019 Zeynepomer96 bu bebekler annelerine aşık büyüyorlar iş güç kalsın bebegime ilgi olsun yeter yapacak bisey yok bütünü de böyle olmayacaklar çok kıymetli zamanları 😊🧡🦋