asafoglum zeyzey29 Kendini güvende hissetmek için anneyi özlediği için yada gazı olduğu içinde aranırmış memeyi sadece aç olunca aramazmış refleks işte yapıyorlar 😊
Naz_N zeyzey29 üzülecek bir şey yok, elinizden gelen neyse o😊 mamadan önce meme ya da sağarak veriyorsanız yine sütünüzü verin. Hemen arkasından da mamayı verin, o şekilde yapıyordum Dr da onaylamıştı🤷🏻♀️
MinikDuru35 zeyzey29 bende ilk doğduğu zamandan beri mama veriyorum sütüm 2 gun sonra geldi ama cok az geldi 23 Günlük kızim halende az geliyor yetmiyor. Ilk zamanlar ememiyordu sağıp veriyordum cenesi güçlenince süt gelmese bile emiyor orda uyuyor memeyi red etmedi hiç biberon ile beslememe rağmen
Srplsrpl zeyzey29 120 cc falan demişler kırk günlük bebeğe ama yok yani imkansız. 60-90 arası açlık durumuna göre değişir. 60 cc onu 2-3 saat arası tutar öyle hesaplarsın canım.
Marinedeniz zeyzey29 canim bn de ilk uc hafta biberona direndim ama ictigi cc miktari arttikca kasikla vermek zorlasti mecbur biberonla veriyorum suan red yasamadim henuz insallah da yasamam