Esmaselma Arkadaşlar Trendyol da en uzu gece indirimi var. Bende mama alıp stok yapmak istedim fakat anlamadığım bir durum var. Benim evde kullandığım mamada sol orta kısımda 3 yuvarlak içinde sadece laktoz içerir,GOS,LCPUFA ilave edilmiştir yazıyor. Ama sitede ki mama kutularının üzerinde bu bilgiler yok. Üstelik aynı sayfada 350 gr bi 54 tl'yede var 77 tl'ye. Bilgisi olan var mı bu konu hakkında.
Lale Esmaselma canım onların gramları farklı oluyor ya o yüzden bide ordan alma. Bebekmamacim sayfasından al daha uyguna bende alıyorum sürekli ordan
ikos58 Esmaselma 3 yuvarlak olan yenı surum. Yazı olmayan eskıler ve ıcerısınde nısasta var almamanız lazım. Ben de hıpp combıotıc kullanıyorum. Kırmızıbeyazeczane den sıparıs verıyorum 1 gun sonra gelıyor yenı surum tanesı 53₺ 3 lu paket aldım mesela bu hafta
Hande89 Eski mama yayındakiler sonradan değiştirmiş firma bildiğim kadarıyla. Elinde kalanları satıyorlar bence
Esmaselma Mlsyldz Bende aynıyım ve ciddi fark var eczanelerle arasında. Burada 350 gramı 70 tl. Sitede ise 54 tl 😮
Esmaselma Lale Ben de sürekli ebebekten alıyordum ama kampanya olunca bi deniyeyim dedim. Almayayım madem
Mlsyldz Esmaselma migros ve carrefourda da 64.90 tl bn eczanedn almıyorum artık. Ve bugün başka mama aldm bu aralar çok cabk acikiyo sanki bi degstireym dedm bakicm bi
Saadetbelcim ikos58 ya ben daha ilk defa aldim kizim 2 aylik ama bu mamayi anlmadim kziim 90ml iciyor lac kasik koymam gerekiyor?
Esmaselma Mami Nasıl yani anlayamadım. Aldığım mamayı zaten ılık suyla yapıp veriyorum anne sütü yetersiz olduğu zamanlarda.
ZeynepAdam Mami nasıl bir mama o ? 0-6 ay a ya anne sütü ya da devam sütü veriliyor ama bilmediğimizbişey mi ki???
Deletedmom444 Mami 0 6 ay arası bebeklere anne sütü ya formül mama verilir diğerleri çok kötü hastalıklara sebep oluyor daha sonradan yeterli vitaminler olmadığı için evde hazırlanan mamalarda zeka geriliği yapıyor ileriki zamanlarda bebeklere
Geceumut Esmaselma Esmaselma inşallah almadın trenyolda senin gördüklerin eski sürüm mama yanlış hatırlamıyorsam nişastalı olandi. Yanlıs bılıyosam düzeltebilirsiniz 😀 yeni olan da kutuda 3 içerikli olan akakçeden uyguna alıyorum yaklasık 4 aydır sizede öneririm