EcemKerem Merhaba sevgili anneler oğlum yaptığım lor peynirini severek yemiyor her verdiğimde bağırmaya başlıyor yoğurt zaten hiç sevmiyor önerebileceğiniz bebeklere uygun dışarıdan aldığınız peynir markaları var mı acaba
Merveazra EcemKerem canim benim kizda pek sevmiyor lor peynirini, labne yaptim onu daha cok sevdi, birde labneyi dene istersen.
Cinareymen EcemKerem peynir yemiyorsa zorlamayın ilerleyen zamanlarda tekrar denersiniz ben 23 yaşındayım hala peynir yemiyorum. Ah babamın inat edip ağzıma peynir sokmaya çalıştığı günü unutmuyorum 🤪 inat ediyorum da yemiyorum sanmış halbuki midem kaldırmıyor bebeğim olana kadar kesip tabağa dahi koymadım şimdi bebeğim için dokunuyorum
Zerr EcemKerem Benim oğlum da dönem dönem peynir yemedi bi ara zeytin çok yiyodu şimdi onu yemiyor. Burgu, kaşar labne demeyin hepsini belki birini yer
Merveazra EcemKerem loru yaptıktan sonra içine biraz Zeytinyağı ve peynir altı suyuyla blender yaptım canım güZel oldu
Snh Cinareymen ay peynir nasıl sevilmez ya ben kahvaltı yapmam peynirim olmadan marketten seçerken zevk alıyorum remsen😂😂
Snh Cinareymen Allah Allah ya hssgsgs bende yumurtada öyleyim işte yiyemiyorum ramazanda oruç tutarken bi anda sevdim felan ama sonra yine tiksindim🥺
Cinareymen Salmanc bende doğumdan sonra kemik erimesi çıktı kemiğim kırıldı herkes peynir yememein üzerine attı. D vit kalsiyum değerlerinize baktırdınız mı
laleninannesi Snh yumurtanın beyazını ağzıma sürmem yersem ayda yılda bir haşlama sarısı o kadar allahım günah yazmasın ama yumurta kokusu🤢
EcemKerem Zerr bi kere bizim labneden bi kere de bizim kaşar peynirinden tattırdım merak edip bayıla bayıla yedi onları tabi onları da veremem içime sinmez organik olanlar var labne falan ondan mı alsam bilemedim
Snh laleninannesi çok kouyor ya bana sarısı daha çok kokuyor ama haşlama olursa beyazını yiyebiliyorum sadece