Cemre20 Doğumdan sonra saçlarım oluk oluk dökülüyor alnım açılmaya başladı kızlar bu durumu yaşayan varmı ne yapmak lazım
ebru_mert Cemre20 her doğumdan sonra kadınlarda genelde oluyor diye biliyorum bende de oldu şuan azalsı bebeğim 8 aylık oldu
Birkoalaanasi Hamileyken de bir o kadar güzel olmuşmuydu. 9 ay boyunca hızla uzayan, parlak,bir tel bile dökülmedi.. zaman içerisinde azalacak dökülme yine de kan değerlerine baktır istersen, vitamin kullanman gerekiyordur belki 🧜🏻♀️
Ebru-isil Efa mom kullanıyorum bn dökülme yok bende geçenlerde eşim söylemişti saç ve tırnak uzaması için de kullanılıyormuş.Tırnaklarımda normalde uzamazdı bunu kullandıktan beri uzuyor.Belki o işe yarar.
Ebru-isil Cemre20 hamilelik sırasında kullandığım ve doğumdan sonra da kullandığım multivitamin takviyesi.
Fatma8791 Benim hamileliğimin(ilk 4 ay) avuç avuç dökülüyordu doktorum regenesis die bi ilaç verdi. Hemen etkisini gösterdi. Beni hamilelik süresince de çok dinç tuttu. Nerdeyse 3 ay olacak hala saçlarım gür dökülme yok.
Fatma8791 tulin mersinde forum yaşam hastanesi Doktor Ahmet Işıktan test yapmadı kan, idrar ve hormon testleri yaptı
02022020 Benimde çok dökülüyordu bi gün bi vaktım yanlarım açılmış regenesis aldım eczaneden kullanıyorum her emziren annenin vitamin destek alması gerekiyormuş