Minikuzu Emzirirken saçını boyatanlar varmı? Hamilelik, doğum derken saçlar bakımsız kaldı. 5 aylık bebeğim var sorun olur mu acaba 🧐 boyatanlar varmı?
Adarenn Minikuzu doğumdan 38 gün sonra boyattım ama bu benim kendi kararımdı yani bana bişey olmadı sizde boyatabilirsiniz diyemeyeceğim. Ama ben boyattım. 🤷
Tgce16 Minikuzu gece uykusuna geçtiğinde boyattım yeni 7 aylık , doktorum boyayabilirsin demişti ama ben direniyordum dayanamadım artık 1 buçuk yıldır boyamamistim kızıl saçlarım ve akmıyorda dibim gele geleee saçma bir hal aldı boyadım bende :(
Mnli Minikuzu kimsayasal ya ben kokusundan çekinip bekledim biraz emme sıklığı azalsın onu bırakıp kuaföre gidebileyim falan diye zaten boya yoktu saçımda mecbur değildim boyatmaya karar verdim korona çıktı şimdi kuaförler açıldı ama gitmeye çekiniyorum bebeğim 7 aylık böyle giderse belki yaşında boyatcam 😂
gulcezerenarslan Minikuzu ben hamileliğimin 32.ci haftasından sonra boyatmaya başladım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım
Ghi Linç yiyeceğim ama hamikeyken de boyattım doğumdan sonra da 😊 ablam da aynı şekilde saçlarımız bembeyaz olduğu için
Minikuzu Ghi Haceromer Birkoalaanasi Adarenn Sütü boşaltın sonraki sütü verin diye bi söylem var öyle yaptınız mı?
Birkoalaanasi Emzirirken kızım gece uykusuna geçtiğinde boyamıştım. Bu konuda ikiye ayrılıyor dünya.🥀
Tgce16 Minikuzu evde balkonda annem boyadi o yüzden gece yaptık rahat oldu emzirme açısından falan bir sıkıntı olmadı sık sık yıkadım kokuda kalmadi topluyorum hep saçımıda zaten
Minikuzu Mnli beyazlarım var çocuktan sonra çooookkk fazla çoğaldı 😅 kendimi iyş hissetmek istiyorum 🤷♀️